Bestem Kızlar 29 haftalık hamileyim bi kac saattir inanılmaz mide yanması var boğazıma kadar geliyor yanma boğulacak gibi oluyorum.Benm gibi olan var mı ve ne iyi gelir önerilerinizi bekliyorum
saree Bestem Hamileyken benim çok yanıyodu midem hep rennie kullandım. Dogumdan sonra bitti çok şükür mide yanmalarım.
Gulbebek Bestem 34. Haftada başladı benim de en son dayanamadım araştırdım gaviscon var şurup hamilelerin kullanabildiği, onu aldım şükür rahatladım
Gulbebek Bestem Bu arada randevuma daha var diye doktoruma telefonla danışıp aldım, kullanabilirsin dedi. Ağrı oldukça bir tatlı kaşığı içiyorum şükür geçti.
Gulbebek Bestem Evet ben ölüyorum sandım gece bir başladı sabahı zor ettim sonra özellikle mandalina portakal yiyince deliriyordu . 16 tl gibi bir fiyatı var ben doktora yazdırmayı bekleyemeden aldım gerçekten dünya varmış bilseydim daha önce kulkanırdım acayip rahatlattı
Emireelif Bana doktorum mide koruyucu yazdı 'zoprol' içmeye basladigimdan beri mide yanmalarim yalan oldu 🤗
Busra_2308 Bestem 30+4 üm ve 5. Pronat mide şurubunu kullanıyorum. Çok fazla yanma oluyor bazen uykumdan uyanıyorum. Maden suyu da iyi geliyor ama şurubun etkisi hemen olduğu için şurubu kullanıyorum maalesef.
BusraDevlet83 Bestem Reflü oluyor işte insan bu dönemde:) benim bayağı önce başladı yanma ve bulantı. Dr bana Rennie Duo şurup vermişti. Iyi geldi valla. Isterseniz danışın dr unuza.