Irem-rzgarr355 32.ci haftada cinsiyetimiz değişti. 15 haftadan 18 haftaya kadar kız olan bebegime sonra erkek dediler 32.ci haftamda gittigimde kız dediler 😂
Rusen123 Yani şimdi kız mı ? Doguma kadar cinsiyetini bilmediğini düşün .. hayırlısı olsun saglıklı olsun yeter 🥰
Irem-rzgarr355 Rusen123 Galiba kız bizde şaşırdık 2 hafta sonra bidaha gidicem yine değişmezse kız 🤷♀️
Ozlemio Irem-rzgarr355 benimde detaylida zor belli oldu pozisyonundan dolayi ama kesin dedigi icin ben yavastan kiz kiyafetlerine basladim
Ozlemio Irem-rzgarr355 vala bakan kisi prof du heralde tecrube olarak yanilmaz diye dusunuyorum cunku sonlara dogru emin olmak icin yine bakti.Ama o ihtimalide dusunuyorum 😄suan 23 hft detaylida 20+3’ken girdim
Irem-rzgarr355 Ozlemio Ben ilk özele gidiodum cinsiyette benimde iki kere kesin kız dedi sonra ayrintiliya girdim önce kız sonra yok erkek dedi. Simdi devlete gidiorum oda önce erkek dün de kız dedi2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne dyecek
sahibe Irem-rzgarr355 aa ya banada doktor kiz gibi dedi kesin bisey demedi 26 haftaligim bu hafta detaylim var