Deryavuz mermeral rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor canım normal hepimiz aynı durumdayız sifonu çekiyorum tekrar geliyor çok var gibi tuvalete gidiyorum sızıntı şeklinde sağlıkla gelsin minikler 🙏🏻
Qwe123 Benim de bir sorum var buna benzer, vajinada batma/seyirme/tekme/çimdik benzeri garip bir sızı, neden olur biliyor musunuz 🤐 doganBanu ays_ays Deryavuz TulayNEN
ays_ays mermeralbenmde öyleydi 32. Haftada felan doktora gittim ters dönmüştü bebek kafası aşşağdaydı sordum erken doğum felan mı olacak yok dedi normal gözüküyor başı döndüğü için öyleymiş seninkide dönmüş olablr
TulayNEN Qwe123 benim bebeğim birkaç hafta önce tersti.ozaman bu dediklerini hissediyordum hep ayaklarımı yukarı dikip uzandım gunde 2 kez falan daha sonra bebek dönmüş şuan öyle bir sıkıntım yok.Her hafta başka bir sıkıntı cıkıyor:)
ays_ays Qwe123 benim öyle olmuyo sadece arada baskı hissediyorum biraz o kadar bazıları hıçkırığını orada hissediyor muş
Qwe123 TulayNEN yaaa, şansa biz doktordan çıktıktan birkaç saat sonra başladı , gitmeden başlasa doktora soracağım 😅😅
Qwe123 TulayNEN bir şey daha soracağım, o his geldiğinde akıntınız da geliyor muydu, bende sızıyla akıntı birden iniyor, yürüyorsam adım atamaz hale geliyorum. Erken doğum riskimiz var, o yüzden her şeyden korkuyorum 😭