AylaNur_ Selam. Kızlar 😊Sizin erken hamilelik belirtileriniz ne idi ?Diş ağrısı, qrip, Baş agrısı, bacak agrısı, Hamilelik belirtisi ola bilirmi?
baharcpt AylaNur_ Sebebsiz yere hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştım zaten sık idrara çıkma vardı o an hissetmiştim :)
Glnhl Adet olurcasına bacaklarım çekiliyormuş gibi hissetmiştim ben. Hamileliğimin ilk ayı bir ayda 5 kere gribe yakalandım mide bulantısı gripten zannediyordum tabi sonra hamile olduğumu ögrendim. Gebelikte sanirim daha çok hassaslaşıyor insan.
Grhn AylaNur_ adetim 6 gün geçmişdi 😊 hastanede kan tahlili yaptırdık öyle öğrendim. Şimdi doğumuma 1 ay kaldı bekliyoruz. Sizde bekliyorsanız güzel haberler alırsınız inşallah
Burcutmbl Adet günüm gelmeden önce ara kanamam olmuştu kokuya hassasiyetim ve regl sancısı şeklinde sancılarım vardı sonrasında zaten adet gecikmesi olunca test yaptırdım ve gebeliğimi öğrendim 😊
Bus_ak18 Cerenn06 adetim 3 gün gecikti ter yapmaya korkuyorum çıkmazsa ya yoksa die. 3 4 gündür ara ara inceden karnım agrıyor. Hatta şuan bile hafif mide bulantısıyla göbeğimin altından adet agırısı gibi ağrı var. Seninki hâlâ devam ediomu geçtimi
AylaNur_ baharcpt sık idrara çıkma bendede var canım, fakat su çok içiyorum güne 2 lt onan görüyorum. Ağlama ne adet gecikmedenmi olmuşdu?
Cerenn06 Bus_ak18 malesef henüz geçmedi kasılmalarım devam ediyor daha 5+3 olduğumuz için ben adet günüm de yaptım çift çizgi çıkmıştı 😊
baharcpt AylaNur_ Yok adet 1 gün gecikince olmuştu zaten adetten önce belirtiler adet belirtisiyle aynı. Bence belirtilere göre hissetmek yanlış adetten önce.
Hicoli AylaNur_ diğerleride Olması normalde diş ağrısı Bile olabilir bence. Bende olmuştu çünkü 3. Aydaydı sanırım kanal tedavisi olan bi dişim sıkıntı yaratmıştı biraz daha doğrusu diş etinde! Ve şuan 6. Aydayım hayatımda ilk defa bu kadar diş eti kanamam oluyo. Hatta kalsiyum eksikliğinden dolayı hamilelikte diş kaybı da oluyor.