Elif_sahra60 Kızlar merhaba 37+5 haftalık olduk son haftalar diyemi bilmiyorum sürekli 3’ü bir arada nescafe içmek istiyorum kendimi zor tutuyorum. Bunca zaman kahve çay neredeyse hiç içmedim süt ve su dışında tüketmedim bebeğime bir zararı olurmu??
Selinsu Elif_sahra60 canin istiyorsa ic nolucak ki ara sira icmekten zarar gelmez. Ben kahvedir nescafedir hergün iciyorum canim istiyor
Gldane Elif_sahra60 ben günde 2 3 defa içiyorum valla hani doktor da birşey demedi bebeğimde şükür sağlıklı yani
Elif_sahra60 Fasulyeninannesiii bende aşırı içmek istiyorum anlamıyorum beni mutlu ediyor 😁sanırım saglıklı yaşamaktan sıkıldım
Muneweralp Elif_sahra60 benim doktorum haftada bir içebilirsin demişti vücudunun şeker ihtiyacını dengeler demişti bende canım çok isterse haftada bir içiyorum
Elif_sahra60 Muneweralp valla ben bu hafta 3 tane içtim öncesi hiç içmemiştim ama resmen yarın olsa da yine içsem diye günün bitmesini bekliyorum 😁neden böyle oldum bilmiyorum
Damlaustglu Nescafe hiç içmedim ama canım sade nescafe Çok istiyor zararlı diye içemiyorum 2 yada 3 günde bir Türk kahvesi içiyorum kafeini nescafeden daha düşük olduğu için.
doganBanu Elif_sahra60 3ü biraradalar kahve değil canım, marketten sade nescafe al bir de süt. Kaynat 1 fincanlık sütünü üzerine 1 çay kaşığı ya da 2 çay kaşığı kahve aZda şeker en azından ne içtiğini bil hemde kahve içmiş ol😋O pakettekilerden çok daha iyi 👍