SedaveSusam Rabiahnm suwen %70 indirim vardı kuzum pijama için bak istersen ama o hali bile 250 300ü buluyor
Deletedmom124 Rabiahnm kapı süsünü kendim yapacağım 15 20 liraya mal olur pijama takımı da çarşıdan alacağım taş çatlasa 50 liradır ilk gebeligim de 20 liraya almıştım bir tane de annem almıştı
Sinemcvk Rabiahnm gecelik almak isteyenler icin lcwda 50 tl diğer lohusa set olarak cok pahaliya geliyor aklinizda bulunsun 😊
Burciny Deletedmom124 yok be doğru düzgün pijama 50 tl ye valla nedense çok pahalı pijamalar lohusa pijaması uçuyor dA normaller de çok pahalı
Gldane Deletedmom124 canım pijama takımı alacaksan eğer tozlu. Com da 20 30 lira çok da tatlı duruyorlar bende ordan almayı düşünüyorum
Deletedmom124 Burciny canım o kadar pahalı alıp ne yapacaksın Allah askina kaç defa giyeceksin saten falan hiç giyilmiuor sezeryan doğum olduğunu düşün birde hoşuma gitsinde parası sorun değil markası da önemli değil rahatlık önemli
Ndrkbr Bende lohusa setlerine baktm çok uçuktu pazardan 1 pijama takımı aldım 70 tl ye 1 de elbise gecelik aldım 30 tl ye
Sanemsoz Valla ben black friday zamanı lcw’den 160 tl’ye 2 gecelik 2 pijama almıştım,çok da güzel çıktılar,pamuklu emzirme özellikli falan. Daha nasip olmadı kullanmak gerçi de😄
Dkktlbsra Rabiahnm trendyolda siyah incide indirim var pijamalarda fiyatlar çok uygun. Birde ebebekte tekstil ürünlerinde indirim var bilginize hanımlar