Tgbayldz Merhaba. 31+5 de giderseniz 32+0 diye işlenecek muhtemelen. Mesela 32+1 de gitseniz onu ise 33+0 olarak işliyorlar. Normalde tam 32+0 ve 37+0 olunan günlerde gidilmeli ki doğum zamanı falan sıkıntı yaşanmasın. Çünkü çok küçük ayrıntılar. Ben 32.haftanın içinde gidilmesi yeterli sanıyordum 32+6 iken gittim, 33+0 olarak işleyeceğiz dediler, neden diye sorduğumda 32+0 dan sonrası bir üst Haftaya sayılıyor dediler, ben de madem öyle o zaman yarın geleyim tam gününde başlasın dedim doğumda vs. de sıkıntı olmasın diye, hastane de öyle önerdi çünkü diğer türlü de 36+6 iken gitmem lazımdı. Yani benim raporum 32+0 dan 5 gün geç gittiğim için 33 de başladı bir hafta kaybım oldu boş yere. Toplam 4 hafta çalışabilir raporu alabildim, 16 haftamdan 1 hafta boşa gitmiş oldu 🤷🏻♀️ O yüzden aman diyim dikkat edin. 31+5 de rapor alırsanız bu sefer 36+5 de tekrar gidecekseniz gerçi sizin durumunuzda sıkıntı olmaz gibi biri 32 diğeri 37 ye tamamlayacak ama dediğim gibi sat hesabında doğum hesabında sıkıntı yaşamayın dikkat edin. Uzun yazdım kusura bakmayın, ben 1 hafta kaybettim başkaları da madur olmasın, +0 olduğunuzda rapor alın hanımlar.