Kedili_Anne Merhaba sevgili anneler ve adayları :) neden ben elimi birşeye atınca kurur bilmem ama şu an kaç eczaneye sorduysak imom hapını bulamıyoruz. Daha yeni şuradan almıştım diyebileceğiniz bir yer var mı? Çok uzak değilse gitmeyi denerim :) sevgilerimle.
SedaveSusam Kedili_Anne ben pursaklarda buldum canım zaten burda oturuyorum ama oldu biraz alalı bitmedi henüz kalmamış mı hiç bir yerde🤦🏻♀️
Brk10 Kedili_Anne bnde bugün arattım kızılayda çınar eczanesinde bulduk mithatpaşada ama kutusunda 55,55tl yazmasına rağmen 64 tl ye satmışlar hiç bir yerde yok diye bilmiyorum bu kötülüğü niye yapar insanlar ama ordan bulabilirsin
Mirarya Kedili_Anne fiyatı artacak galiba o yüzden satılmıyor demişti burdan bi arkadaş internetten alın isterseniz
Kbrbydk Benimde bitmişti dün baktık ama ecza depolarında bile yokmuş. Bir ara burda da yazmışlardı kaldiriliyormus diye galiba doğru hiçbir yerde yok ya.
3prensesannesiii Kedili_Anne her yerde var canım niye bulamadın ki? Pursaklar sarayda oturuyorum buradaki eczanelerin ikisindede var
Kedili_Anne 3prensesannesiii kızılayda da var demiş birisi, ama genel bir yokluk durumu var canım, herkes şikayetçi, saraydakileri de denerim kızılayda yoksa, teşekkürler
Muneweralp Kedili_Anne kadın doğum hastanelerinin yakınındaki eczanelerde var fiyatı liradan 64 Liraya çıkmış ondan piyasada bulmak zormuş öyle dedi en son aldığım eczane
Nml06 Kedili_Anne Merhaba, Eryaman 5.etap metro durağının orada bi eczane var, imom’un tüm çeşitleri fazlasıyla mevcut🍀