Zeeehra Poncikveannesi ja aynen bende ayni seyleri cok duyuyorum😂. 8le baslamistik 22ye kadar ciktik.. simdi allahtan aclik sekerim artik istenilen seviyede cikiyor, toklukta yiyince yuksek cikiyor dikkat edince super🙁
Poncikveannesi Zeeehra ben sofradan aç kalkmayı öğrendim ve bu gerçekten su içmeyi öğrendim bu şekerle yeterki düzene girsin
Kbrbydk ems1 igne kaç mm lik canım. Belki iğne çok uzun geliyordur. 4 mm olan çok rahat oluyor. 6mm de biraz acıtıyor ama çok bastırma yaparken çok derine itiyorsan belki ondan kasa geliyordur. Bir dene bakalim 😋😊
Kbrbydk Blackmom endokrin doktoru daha iyi bilir tabi ama diyetine daha da dikkat et o zaman belki düzelir. Çay iciyorsan şekeri bırak veya sabahları süt iç sade. Ölçüm yapıp deftere yaziyorsan zaten değere bakıp karar verecektir.
Kbrbydk Blackmom bu arada tabi zararlı bebek icin. Doğunca şeker komasina girebilir, doğmadan anne karnında ölümüne bile sebep olabiliyor muş korkutmak gibi olmasın ama mutlaka kontrol altında olmak gerek😉
Minikhayat_25 Kızlar ben çok anlamıyorum bu değerlerden falan bende de çıktı şeker diyet verdi 5 gündür uyhuluyorum açken 72ile 82arası toklukda 87 ile 147 arası sizce nasıl değerler iyi gidiyormu herkes farklı bir sınır söylüyor açlık ve toklukda
ozgetunc Poncikveannesi merhaba benim de insülin sorunum vardı hamilelik öncesi. Açlık şekerim hep yüksek ama tokluk normaldi kendimi bildim bileli. (105 di en son ilk aylarda ) şimdi 24 haftalık hamileyim bebek çok hızlı kilo alıyor dedi doktor insülinden şüphelendi. 24 haftalık boyu bir hafta öndeymiş kiloda çok hızlı almış dedi, 850 gram 24 haftalık. İnsülin olan annelerin bebekleri iri oluyor diye biliyorum oysa ben normal doğum çok istiyorum ama ne yaşayacağımı bilmiyorum tabi 😊 kanda bakılan değerler gibi mi hamilelikte gebelik şekeri. Bi içecek içiyoruz sanırım hangi değer üzeri tehlikeli. Sanırım bende de çıkacak önümüzdeki hafta yaptıracağım 😇
Poncikveannesi ozgetunc canım benim daha erken belirledi doktorum şekeri açlık tokluk bakılarak belirledi ve doğum doktoru da endokrin de bana şeker yüklemesi yapmadı var olan şekeri yüklemenin bi manası yoktu
ozgetunc ems1 selam canım, yüklemeyi yaptırdık, içeceği içtikten sonraki iki değerimde normal. Ama açlık yine yüksek 🙈 100 çıkmış. Doktorum insüline gerek olmadığını ama 95 üzerindeki değerlerin riskli olduğunu bu sebeple de diyet ve spora başlamamı önerdi. Bugün itibari ile parmaktan şeker ölçümü yapıyorum. Şuanlık güzel gidiyor, inşallah insüline gerek kalmaz. Dün yürüyüşe başladım her gün 40 dk dedi doktorum.
Zeeehra Poncikveannesi aynen canim bende. Oyle dikkat ettikcede cok sukur hersey yolunda ilerliyor, insallah boyle kalir son demleri yasiyoruz artik☺️
ems1 ozgetunc sevindim cnm insüline başlamamana, sona kadar ha gayret spor ve diyetle ,, sağlıklı doğumlarrrr şimdiden, bende diyet ve insüline devam normal sınırlar içindeyim insülinle , doğumu bekliyoruz heycanla son 20
ozgetunc ems1 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻Sağlıkla gelsinler de biz onlar için ne gerekiyorsa yaparız, Rabbim hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻