Aysema Bus_ak18 inşallah en hayırlı zamanda güzel haberi alırsınız. Rabbim başta size sonra da anne olmak icin yanıp tutuşan her kadına bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ❤
Bus_ak18 Aysema aminn canımm aminnn❤ Allah razı olsun.. Tüm istyeen layıkıyla bu görevi yerine getirebilecek herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Asnb Canim benim insallah istedigin olur🙏🏻 Rabbimr layik kul Efendimize layik ummet olabilecek, vatana millete sana ve babasina hayirli,saglikli,akilli,guzel,seni yormayacak ve salih/saliha bir evlat nasip etsin sana insallah
Bus_ak18 Ecmelbeyza daha önce knstuk ya sennle canım bugun yumurtlama gününden sonra 14. Gün. 31 günde adet oluyorum.
Ecmelbeyza Bus_ak18 evet size yazdıktan sonra baktım da hakkaten 14.günüm yazmışsınız kusura bakmayın valla düşünmekten telaştan 😔pudra pembe akıntı demişsiniz belki de yerleşiyor inşallah yaa 🙏🏻🙏🏻Benim de sizin gibi olsa daha da umutlanırım. Bir de size bir şey daha sorayım gerçi başlık açtım ama yumurtlamam 30 da çatladı. O zamandan bu zamana döllenme olmaz mıydı yani ben geç döllenme kategorisine giriyormuyım
Bus_ak18 Pnrbtr canım benden biraz önce pudra pembe akıntı geldi afedersin sümüksü bi yapıda peçeteye silince geldi. Şuan hafif kramp ve inceden agrım devam edio. Sende böyle bisey oldumu ? 14. Gün benimde bugun inşallah adete çevirmez😪😪😪
Kaderaslantekin Bus_ak18 Rabbim gönlüne göre versin insallah guzel haberler alırsın 😊 isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Bus_ak18 Kaderaslantekin aminn inşallah canım. Hepinizden allah razı olsun ❤ o kadar dua aldım ama bugn pembe akıntım geldi sanırım adet olcam nasipp artık😭
Misssimsek Inşallah bebeğin seninledir rabbim en güzel zamanda verir inşallah en hayirlisini. Ben 5 senden sonra kavuştum bebeğime. Rabbim o kadar büyük ki en umutsuz zamanda öyle güzel veriyor ki. Inşallah sizin de yüzünüzü güldürsun. Isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bus_ak18 Misssimsek Çok haklısın Rabbim herşeyin en doğrusunu en iyisini bilir ama işte insan isteynce hemen olsun istiyo😪 Rabbim hayırlı evlat etsin sennkinide kuzum. Çok saol duaların içinn Allah razı olsun
Bus_ak18 Erkanpasam Rabbim en kısa sürekli hayırlısıyla nasip etsin sana ve tüm isteyenlere canım benim
Bus_ak18 Ecmelbeyza canım benimde 29 ve 30 aralık yumurtlama günüm 31de çatladı. Adet günüm 9 ocaktı olmam gereken gün yani. Birçok kişinin testte çıkmaya biliyo kanda çıkıyo kanda bile çıkmayan var. Bende hep okuyodum implantasyon falan diolardı bugun pembe leke gelnce şaşırdım ama inşallah adete çevirmez. Hayırlı haberler verelim ikimizde inşallah
Fikret_kayra Bus_ak18 Allah'ım inşallah nur topu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder sana Ayetel Kürsi okudum 😊
Ecmelbeyza Bus_ak18 🤭🤭🤭ayyy benle aynısınız yaa sizi merakla takip ediyorum nolur bana da haber verin. Benim sizden tek fark test yaptım ve negatif çıktı 😔erkenden de yaptım kaset olandan da . Yani bebek 30 Aralık’tan bu yana betahcg salgılamaz mı yaaa
Bus_ak18 Ecmelbeyza aslında salgılanması lazım canım. Ama netten biraz önce araştırdım ve yumurta sperm karsılaşma döllenme uterusa yapısma falan zaten bi dünya zaman alıyomus. 12 14 günden sonra bile bebek 1 haftalık oluyomus bizde sanıyoruz ki adetten hesaplaynca bebek 5 haftalık. Olsa bile zar zor çıkar canım sabırlı ol. Gecikmen olmuyosa biraz dha bekle tekrar kan ver
Minikyavrum Ecmelbeyza anca çıkar döllenme süresi rahme doğru gidip yerleştiği süre VS. Hepsini göz önünde bulundur herkesin vücudu farklı sonuçta. Tekrar yap iki üç gün sonra canım.
Minikyavrum Bus_ak18 inşallah tez vakitte dualarımız kabul olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın
Ecmelbeyza Bus_ak18 yok ben erken olurum ama geç olmam şimdi biraz bulantı ve beyaz akıntı var . Ama ağrı Yok sadece belimde var. Pembe akıntı da Yok yerleşme olsa diycem de . Dün yaptım testi amaaa büyük bir hüsran. Ufacık bişey Yok ya yarın gitsek kana erken mi olur