Zlis11 Kizlar kan testi yaptirdiginizda beta hcg değeriniz kaçtı? Kaç değerle hamile oldugunuzu ögrendiniz?
Gencanne01 Zlis11 adetım 5 gün gecmıstı ıdrarda çıktı sonra sağlık ocağında kan verdım 1000 > cıktı ogrendıgımde 6 haftalıktı
Zlis11 imzeynep Bende 10 gun once testi yaptirdim sonuc 151 cikti kadin doguma randevu alin dediler ben henuz doktordan duymadigim icin inanamiyorum varmidir diye 😀
Zlis11 Nurten Benim de 151 randevu gunumu bekliyorum inşaAllaj bende de bebek vardır doktordan duymadan inanmiycam.herhalde 😀
Aysenurtsr Zlis11 ben 5 haftalikken ogrenmistim degerim 17400 lerdeydi, ikiz mi acaba dedi herkes ama tek bebek ve 18. Haftamizdayiz suan 🤗
Nurten Zlis11 inşallah sende güzel haberler alırsın ben hafta sonu evde test yaparak öğrenmiştim hafta içi hastaneye gittim kan testi yaptırdık doktor ultrasondan baktı ama çok küçük daha gözükmüyor dedi 2 hafta sonra çağırmıştı gittiğimde nokta kadardı şuan 12 haftalık olduk yarında ikili testimiz var inşallah 😍🙏🏼🙈
Zlis11 Ayseguldnzmstk Ben de adet olmadan 4 gun once 3 adet idrar testinde pozitif gordum adetime 2 gun once kan testi yaptirdim 151 cikti suan 5 gun gecikti bulundugum yerde özel de yok randevu tarihini bekliyorum gitmek icin insaAllah bebek vardir 😀