Merhaba kızlar . Hamileliğim ilk 5 ayı kusmakla geçti çok zayıfladım sonrasında birden kilo aldım . Her dönemi bi sıkıntı yaşadık ama çok şükür hep sağlıklıydık 34. Haftada bir erken doğum riskimiz oldu hastanede yattık . Sonra iş yerinden izne ayrıldım evde geçirdim bu kezde minik hanım gelmek istemedi 40+3 e kadar bekledik başından beri normal doğum istedik doktorumla ortak kararımızdı oda sevindi fakat gelmeyince artık bi karar vermemiz gerekmişti ya suni ile başlayacaktık yada sezeryan ben suni tercih ettim o güne dek hiç çatı muayenesi olmamıştım Çarşamba sabah yatışım yapıldı ilk çatı muayenemi o sabah oldum hiç açıklık ve silinme yoktu fitil konuldu ve saat 9 da suni sancıya başlandı fakat baya baya hissediyordum sancıları nefes egzersizi sıcak su pilates topu suquat herşeyi yaptım ki beden eğitimi mezunuyum şu anda da aktif olarak emniyette çalışıyordum hiç bir etkisi olmaz mı olmuyormus en son saat 18:00 civarı kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım serumu sökmeye çalışırken eşime beni kurtarsınlar söyle sezeryan istiyorum dedim gücüm dermanım kalmamıştı son bi kez açılmaya bakalım dediler 1 buçuk cm di acılmam tamm denildi apar topar sezeryana alındım. Genel anestezi olduk fakat çok agrılı acılı Geçti bugun 3. Gün hala ağrılarım geçmedi çok kötü bir anı oldu benim için bissürü hazırlık yapmıştım hiç birini gerçekleştiremedim . Hayal ettiğim bir doğum olmadı ama çok şükür şu an yanımda yaşıyoruz ikimizde . Size diyeceğim şu sakın ama sakın açılmanız yoksa asla suni ye kalkışmayın . Herkese Allah yardım etsin bi avazda kavuşun yavrularınıza hoşça kalın 🌹