Enise52 Nuraslanklc normalde gelsin istemem çünkü rahatım uyuyorum yatıyorum fakat kilosu beni korkutuyor en son kontrole gittiğimde 34 haftalıkti ve 2800 du şimdi kaç bilmiyorum randevuda yok baktiramadım o yüzden 40 i bulursa sezeryandan korkuyorum açıkçası 🙄
Nuraslanklc Enise52 ya bende öyle öyle diyordum bizimkide 34 te 2500 dü normal doğum yapamazsam kilosundan dolayı diye korkuyordum 🥺 bebeğim 37 de normaldi herşey yolundaydı 38. Haftada yine 37 haftalık göründü neredeyse hiç kilo almamış dedi doktor çok üzüldüm
Enise52 Nuraslanklc ya son haftalarda pek biside yiyemiyoruz yalan değil öyle bişi olursada üzülürüm inşallah baktirabilirsem ona göre gelsin isterim sağlıklı olsunlar da bizde herturlu hasar olucak 😁
Nuraslanklc Enise52 evet cidden bende çok iştahsızdım yememe içmeme dikkat etmedim hiç böyle birşey oluverdi şimdi yarasın diye ne bulsam yiyorum protein olsun yeterki🙄 inşallah faydası olur tabi cumadan pazartesine ne kadar olur bilmiyorum
Nuraslanklc Enise52 öyle bi durum olsa doktorun söylerdi bence bizimki de kilosunu ben sormadan söylemezdi ama 37 haftalık görününce bayağı konuştu
mceniz Ben de şurada takip edeyim :D 39+1deyim açılma yok, yumuşama yok, hissedilen sancı yok.. ahududu yaprağı çayı, hurma, fırsat buldukça yürüyüş.. ama yok yok yok
Enise52 Nuraslanklc ben Hakkarideyim eşimin görevinden dolayı bir tane doktor var ona da 1 buçuk aydır gidemedim randevu falan hiç yok en 34 kende vana gezmeye gittiğimizde baktırdım yoksa hiç bilgimiz olmicak sabahtan gidip şansımı denicem haftaici baktırmak istiyorum çünkü 🙄
Nuraslanklc Enise52 ya sizin ki sıkıntıymış biraz aileniz falan nerde son zamanlarınsa yıllık izne falan ayrılsanız son zamanlarda kontroller daha önemli çünkü haftalık bakıyor gerekirse günlük bakıyor
Enise52 Nuraslanklc Ailem İstanbul'da fakat ailevi sorunlardan dolayı gidemedim yoksa doğumu orda düşünüyordum girdim bir yola inşallah çıkabilirim 🙄
58Vildan Enise52 canım 10 ml şişeydi sanırım badem 1 avuç 1 kutu kayısıli meyve suyu 1 tane maden suyu ve Hint yağını blendirdan geçirdim ve içtim koca bardak çok iğrenç tadı birde Hint yağı içmenin bir zararı olur mu doktoruna sormalısın ben risk aldım
58Vildan Nuraslanklc deneyen o dönem çok olunca onları bekledim birşey olmadığını görünce denedim o anneler Eylül 1 ben Eylül 2 doğum yaptım 😊