Nuraslanklc Son haftalarda böyle bi durumla karşılaşan varmı dünki kontrolümde bi iki sorunla karşılaştık biriside bu ve haftalık giderken pazartesi tekrar çağırdı doktor acaba doğum İçin yatış falan yaparlarmı ki
ozgens Haftanız kaç? Doğum kanalına inmesin diye sizin ve bebeğinizin sağlığı için alabilirler. Rahim ağzını yüzde kaç kapatıyor?
Nuraslanklc ozgens 38+3 üm 37 mm gibi birşey dedi doktor rahim ağzını kapatmıyor ama yakın dedi normal doğuma engelmi diye sordum şu an için değil dedi yani sonradan engel olma durumumu var bilmiyorum da
Nuraslanklc Gizemyildirim doktor öyle deyince umutlanmıştım açıkcası tabiki bebeğimin sağlığından önemli değil ama normal olmasını çok istiyorum
Gizemyildirim Nuraslanklc ebeyim ben ne kadar yakınlığı ona gore değerlendirilmesi lazım olmaz diye bisey yok ama risk taşıyor diyelim
Nuraslanklc ozgens çokta birşey kalmadı 10 günümüz var böyle kalırsa normal doğuma engel olmaz değilmi ya çok tedirgin oldum bebeğim de bayağı hareketli dediğin gibi birşey de olabilir yani
ozgens Nuraslanklc yani normal Doğum olmayabilir çünkü bebek çıkarken sıkıntı olabilir . Kanaman çok olabilir plesentadan dolayı. Doktor bu riski alır mı bilmiyorum