Sanslikedi17 Bugün tam 7.haftalık oldu doktora gittik ve kalbi çok yavaş atıyor dedi. Geçen hafta kese düzgün değil diyip progesteron vermişti şuan kese iyi dedi. Kalbi yavaş atıp sonra düzelme oluyor mu?
Zsnbr Sanslikedi17 valla canm benm de 7. Hafta kese düzensizdi progestron kullandım kese düzeldi ama kalp atışı olmadı 🤦🏻♀️ Allah yaşatmasın kmseye ama nasip kısmet ilk hamilelik mi
Zsnbr Sanslikedi17 benimde 10. Haftaya kadar bekletti ama bi türlü atmadı zaten baska doktora gittim cok bile bekletmiş dedi hemen kürtaja aldı
Bayaz1995 Aysegul1212ae hızlı atmaması başka duyulmaması başka yani yavaş atmasi normal değil bence 140-160olmalı
Aysegul1212ae Sanslikedi17 nsl ya yeni olustugu icin bana yavas atiyor dedi bence baska bir doktora gorun doktor bana bunu soylediginde 6+3 haftalikti
Sanslikedi17 Aysegul1212ae bugün tam yedi haftalık %50den de az ihtimalle yaşar dedi 😞 yaşarsada normal bir bebek olmayabilir dedi
Aysegul1212ae Sanslikedi17 allah yar ve yardimciniz olsun siz dilinizden duanizi dusurmeyin elbet rabbim yardmci olur
Zsnbr Sanslikedi17 ilki normal diyorlar cogu insan düsük yapabiliyormuş benmde öyle oldu. Ama kmyasal gebelik sonrası bi arkadaşımda dış gebelik geçirmişti 3. Saglıklı olmustu
rumeyssa canım benimde öyle olmuştu yavaş değilde düzensiz demişlerdi 8 haftalıkken de durdu kalbi kürtaj olmuştum inşallah senin için en hayırlı olan olur