Selmaekr Kızlar yoğun derece de öksürüyorum kriz gibi bayağı uzun süre geçmiyor da ne önerirsiniz bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum artık
Gokcen38 Selmaekr ballı süt iç ıhlamur demle ama içine elma ve ayva da at çörekotu çiğne pekmez iç bana iyi gelmişti bunlar inşallah geçer çok zor oluyor 😊
Arsesra Selmaekr Öncelikle çok geçmiş olsun ben de yaklaşık bir aydır öksürüyorum doktora gittim en sonunda ama tam olarak geçmedi en çok sütle inciri kaynatıp içmek iyi geldi tabi herkes de farklı olabilir eğer yapmadıysanız günde iki kez içmeyi deneyebilirsiniz
gmzmg Selmaekr hastalık geçse de bazen öksürük 1-2 hafta devam ediyor, bir an hiç yok ama başlayınca da devamı geliyor gibi olabiliyor. Ben bir minik kare çikolata atıyorum Ağzıma öyle olduğunda
Bianne Dr.a gitseniz keşke. Şunu unutmyin hersey kisiden kişiye göre değişik tepki verebiliyr. Yani belki hamilelikten dolayi vücut kullnicagniz doğal şeyi farkli algilybilir
Selmaekr Bianne kontrolüm vardı geçen hafta doktoruma danıştım ballı süt ılık su ic dedi maalesef etkisi olmuyor geçti sanıyorum yine aynı
Selmaekr Gokcen38 her sabah 3 kaşık pekmez içiyorum önce hiç içemedim hamilelikten dolayı zorluyorum kendime fazlasına çıkamadım malesef ama çörek otunu denemedim bir de onu deneyelim ve ayvalı ıhlamur deneyim teşekkür ederim
Selmaekr Arsesra teşekkür ederim canım umarım gerçekten geçer😊hiç duymamıştım ama bir deneyelim sonuçta incir yani kuru meyve aşırıya kaçmayınca sorun olacağını sanmıyorum
Arsesra Selmaekr rica ederim Allah şifa versin ben de bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum hamilelikte hastalanmak çok zormuş gerçekten
Evin_4747 Bir yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 2 damla limon karıştır çok iyi gelir bende seninle aynı durumdaydım ne yaptıysam fayda etmedi bu çok iyi geldi gerçekten