Elizvedeniz Merhaba kızlar prima marka bez veya ıslak mendil kullanacak olan arkadaşlar varmı ? Özellikle ıslak mendil hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Ben prima kullanmayı düşünüyorum da 🤷🏻♀️ Sizler hangi markaları tercih edeceksiniz
NaimeYilmaz Elizvedeniz Merhaba, Prima bez kullanıyorum. Islak mendili pişik yaptı. Başka markaları da pek beğenmedim. Chicco kullanıyorum uzun zamandır.
Prenses001 Elizvedeniz ben 3 çocuğumda bez ve ıslak mendil prima kullandım 3.de e bebek bezini denedim çok iyiydi geçen ay bez bitti ama e bebeğe gitmemek için prima aldım yine ama bez bitince ve 4. De ebebekle devam ederiz
Seymk Elizvedeniz normal primanın içeriği çok da masum değil. Pure serisi temiz hem bez hem ıslak mendilde İçeriğe önem veriyorsanız aklınızda bulunsun. İnstagramda mühendisinoğlu sayfası bebek bezi incelemesi yaptı incelemek isterseniz
Melisbol Elizvedeniz prima care yeni dogan aldim bende simdilik bir paket canm onunla basliyim diorum sleepy e gecerim sonra die dusundum
Elizvedeniz Prenses001 dün indirimde prima üçlü ıslak mendil yakaladım ve hemen aldım . Düşünmeden aldığım için biraz tereddüt ettim inşallah bende ıslak mendilinden memnun kalırım 😌🤷🏻♀️
Prenses001 Elizvedeniz ebebeğin ıslak mendilide güzel bende her mendili beğenmiyorum birde uni baby güzel saf kokusuz şuan bez prima ıslak mendil uni baby var evde
Rabiaaydin Elizvedeniz bende bebeğime prima bez ve ıslak mendil tercih ettim ordaki çalışan bayana sordum kullananlar memnun mu diye prima premium care ı tavsiye etti ıslak mendilide hassas olanından verdi indirim vardı zaten 3 lü ıslak mendil 15 liraydı inşallah kullanınca sıkıntı yaşamam doğmadan stok yapıyorum ben eve 😊
Prenses001 Elizvedeniz Rica ederim ne demek 🤗 bende bilirim ilk çocukta bezlerin ve ıslak mendillerin karsısında az zaman geçirmedim hangisini alsam diye 😊
Prenses001 Bde evet çok güzel hiç sızdırma olmuyor hatta prizmada bez çok dolarsa kıyafeti ıslanıyor nemleniyor ama o ve çok sık kampanyaya giriyor ıkıncı kutu %30 indirimiyle hep alıyoruz banada gidiyor paketler hep 100lü her numarası yani.
Bde Prenses001 teşekkür ederim ozman e bebeğin bezini almaya net karar vermiş bulunuyorum şuan 🙊🙊☺️☺️☺️
kaan Elizvedeniz kesinlikle ve kesinlikle ıslak mendile karşıyım. Islak mendili sadece arabada ya da yere bir şey damladiginda hızlı cozum olduğu icin kullanıyorum. İstediğiniz kadar doğalını alın asla söylendiği kadar masum değil. Onun yerine bebek pamuklarını öneririm. İlik suyla ıslatıp bebeğinizin istediğiniz yerini temizlemek icin kullanabiliyorsunuz.