miine resimag.com/p1/e3ac5f74cb3.jpeg merhaba güzel anne adayları, alışveriş listesi fazla mi yazdım yoksa bana mı öyle geldi, eksikler varsa da söyler misin ❣
K1996 miine vucut yağı bide ben sacı doğduğu zaman zor tarancak öyle olmaması için dalinin sac bakım kremini aldım tırnak makası çorabı az almıssın canım bide eldivende yok bide ilk doğduğu zaman göbek bağı olcagı için belki zıbın giydiremezsin canı acır belki bn onun için içlik aldım 4 tane falan
ozgens miine listeniz ideal. Penye yelek penye hırka alabilirsiniz . Örgüler terletiyor. Kanguru yerine sling daha kullanışlı ilk zamanlar.
miine K1996 almadim henüz ama liste yaptım onceden canım 🤗🥰 insan unutabiliyor aldıkça işaretlerim diye düşündüm, yazdıkların hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim canim benim 🤗🥰
miine K1996 10 lu ve 5 li hastane çıkışında olucak eldiven bide tek veya 2li eldiven alicaktim toplam 4 tane yeter mi acaba🥰
Esilaninannesi miine bence bebek ürünlerinin içeriğini araştırıp alın dalinde katkı maddesi var instagramdan mühendisin oğlu sayfasını takip edin bütün ürünleri inceliyor
K1996 miine ben 10 takım eldiven aldım ilk zamanlar üstünü çok değiştirmek gerekirse diye çorabın üstüne patikler var onlardan al bence 5 tanede patik aldım ben corabının üstüne giydirmek için
Misskokulumm miine eldiven 4 tane yeter kuzum 40i çıktıktan sonra takmadım ben artık hepsi olduğu gibi kaldı Yazdıklarının hepsi ihtiyaç olan şeyler ama alt üst takım fazlaca al 5 takım 03 al 5 takım da 3-6 ay al gayet yeter tulumlarla birlikte şapka al 4-5 tane hepsini aynı boyda alma kafaları hızlı büyüyor ilerleyen aylarda olmuyor 3 tane küçük 2 büyük al ağız mendili aşırı iş görüyor kustugu an hemen ağzını siliyorsun terlediginde sırtına koyuyorsun stok yapılacak bir sey varsa o da alt açma bezidir oğlum her altını açtığımda mutlaka etrafa yapıyor 100 lü alt açma bezi 3 ayda bitti 🤪🤣merak ettiğin başka bir sey varsa sorabilirsin😍
Sweetblonde88 miine burun aspiratörü o bebek marketlerde satılan şey hiç bir işe yaramıyor umarım hasta olmazsınız ama hastalık esnasında otri bebe gibi profesyonel bir aspiratör alınıyor. Kanguru hemen alınmasa olur her cocuk oturmuyor. Banyo termometresi pek kullanılmıyor. Yüzen oyuncak için yaz olması lazım. Yoksa üşümesin diye banyo çok kısa sürüyor. Kirli torbası da öyle pek kullanmadık . Takım kıyafet biraz fazla olabilir. Nacizhane tavsiyelerim bu yönde.
miine Sweetblonde88 teşekkür ederim canim 🤗 doğumum nasipse nisan sonu mayıs başıda olabilir ondan oyuncak , termometre ekledim , kirli torbası hastanede lazım olur mu acaba düşündüm ❣ otribebeyi mutlaka arastiricam❣
Bde miine doğum zamanlarımız aynı ☺️☺️ alezi nerden bulabiliriz acaba bnde alıcam nevresim takımı var e bebekte ama alezi görmedim