Ulya89 Meraba arkadaşlar bu gün çok heyecanlıyım 1hafta önce hamile olduğumu öyrendim ve bu gün ilk kez doktora gidicem 28yaşındayım şimdiye kadar hiç kadın doktoruna gitmedim ve 4 hafta 5günlük hamileyim acaba kese oluşurmu ve kalb atışi duyulurmu
Bgmbgm Ulya89 aynen. Cnm biraz daha bekleyip 6 haftada gidersen hem kalp atışı hem keseyi duyarsin ben öle yapmıştım tekrar tekrar gitmek istemedigim için ama folik asit alip başlamıştım hemen
mom44 Ulya89 canım değeriwn 2000 lerdeyse kan testinde kese öyle görülüyor benm vajinal usde gözüktü tabiki doktora git folik asit başlasın o çok önrmli hemde takibr almıs olur
Aysealty Ulya89 hayırlı olsun cnm bende 28yasındaym 34haftalık olduk☺5+4 te keseyi 6+4 te kalp atısını duymustuk.bazen geç döllenme olabiliyor tabi☺
Ulya89 Zlis11 ilk test yaptım çiktı orda sonra kan testi yaptım ordada pozitiv çikti hemde ated gecikmesi
Ulya89 Bgmbgm sadece emin olmak için hem bir riskli durum varmı falan bunları öğrenmek için belkide doktor hiç ultrason yapmıycak bilemiyorum ki
Ulya89 mom44 aynen canım gideyim dimi yanı doktorla anışmış oluruz takibe başlarız hamilelik gercekten olup olmadıgını öyrenşriz doktordan duymayınca ınanasım gelmiyo
mom44 Ulya89 valla ben adetime 2 gün kala öğrendm 58 dü gittim us falan bakmadı ama konustumrahatlafım 3 gün sora gittim kan vardım 300 dü soraki 3 günde 2000 oldu en azından git ihmal etme evlat bu 😊🙏
Alyamelek Ulya89 canim benim kesem 5.4 haftalikta gorunmustu gorunmezse telas etme zaten kalp atisida 6 7 hafta gibi ancak
Ulya89 mom44 aynen çok heyecanlı bi durum öğrendigimden beri şokda gibiyim inanamıyorum en azından doktorun agzından duymak beni rahatlatır
mom44 Ulya89 ah canım daha ne heyecanlar yaşayavaksın ilerledikçe herşey başka hrr gün ayrı heyrcan sağlıkla kıcağına al inşAllah