Civcivim_34 Arkadaşlar bebeğiniz oynamaya başladıktan sonra uzandığınız zaman bi yere toplanıp sertleşiyormuydu doktorunuza falan sordunuz mu ben haftaya gidince sorucam da merak ettim
_zehra_ Civcivim_34 evet benimki çok yapiyo , top gibi biyerde toplaniyo , canımı yakıyo. Daha bunu yapmak için çok küçük ama yapiyo minikkuş🤪
Mrv1234 Civcivim_34 canim bende de oluyo hatta canimi cok yakiyodu doktoruma soylemistim ozman ben magnezyum eksikliginden demisti magnezyum ilaci vermisti kasilmaya benzer tuhaf bisi oluyodu bende bence yinede doktoruna bi danismanda fayda var gittiginde soyle😊
SedaveSusam Civcivim_34 kaç haftalıksın canım ben 25 haftalık oldum ama hiç yaşamadım böyle bişey 🤷🏻♀️
Civcivim_34 Mrv1234 sağol canım bi arkadaş öyle olunca rahim pozisyon falan değişiyor dedi de kafama takıldı
Mrv1234 Civcivim_34 sanmiyorum canim onuda doktorum bana magnezyum takviyesi yapmisti ben cok rahatlamistim yinede gidince sor normal zaten bunlar ama
Annece Civcivim_34 yok br sorun olmaz☺️ Ama magnezyum eksikliğinden dolayı da olabilir doktoruna danışman en iyisi