nursan1 35+4 haftalığım sürekli beni gören ayy hareket ediyor mu sorusu alıyorum çok saçma ya niye hareket etmesin😖🤦🏻♀️
Limonlusu nursan1 hareket ediyor diyorsun biz dokununca niye etmiyor diyorlar çünkü sizi sevmiyor diyemiyorsun 😂
SedaveSusam nursan1 yaa bence tamamen merak ettiklerindendir bende çok merak ederdim nasıl bişey diye🤗
Elif_sahra60 nursan1 😁benim de karnıma sürekli ellerini koyuyorlar sinir oluyorum. Hele ki sevmediklerim ay hareket ettimi ay vurdumu 😩
nursan1 Limonlusu 😂😂hayır ya gelip gidip ayyy karnın ne güzel çıkmış diyip dokunuyorlar ayy hareket ediyor mu diye soruyorlar yooo hareket etmiyor diyorum sonra niye etmesin tabi ediyor diyorum susup kalıyorlar😂😂🤦🏻♀️
nursan1 Limonlusu bi kaç defa da dokunup hareket etmiyor diyende oldu🤦🏻♀️E hep hareket edecek hali yok ya 😂😂😂oda bi insan oda uyuyor oda hareket ediyor😂😂
BeybininAnasi nursan1 ayy benim kızım da biri karnıma elimi koyunca hareketi kesiyor. Arkadaşlarım da ay ne uykucu, ne uyuşuk falan diyorlar sinir oluyorum bazen 👿 size mi pas verecek? Tabi anasına yapacak nazını
nursan1 BeybininAnasi 😂😂yani oturup saatlerce mi ellerini koyup bekliyorlar daha benim eşim bile dokunduğunda atmadığı vakitler oluyor yani her el konulduğunda tepki verecek değil ki😂Uyuşuk ne ya 🤦🏻♀️
nursan1 SedaveSusam doğrudur insan merak eder ama bu soruyu soranlarında hep 4-5 çocuğu var biliyorlar yani fazlasıyla tadmışlar 😂kalkıpta ayyy hareket ediyor mu demeleri bana çok mantıksız geliyor ya da hamilelikten dolayı bana saçma geliyor her denilene fazla tepki veriyorda olabilirim bilemiyorum yani🤷🏻♀️😂