damlafidan Kizlar merhaba bebeğim 4 ayı geçti ama hala hareketlerini hissedeniyorum kizlar biraz geç oynar diyorlar ama sizde nasıl oldu acaba :) bazen acaba oynuyor da ben mi anlamiyorum diyorum :)
Hilaliko damlafidan valla canım kız gec erkek erken dıye bısı yok 😄 ben erkek bebege hamıleyım 20. Haftamda hıssettim sabır 😄😍
yelif_3698 damlafidan valla canım kızı geç diyolar da benim bebiş erkek baya geç hissettim 25.26 haftamda şimdi 30+3uz kıpır kıpır 🥰
Hazalgolbasi damlafidan canim bende tam 20.haftada hissettim net bir tekmeyi ama duzensiz devam etti tembeldi biraz simdi 29 haftalik olduk karnımda neler neler yapiyor yuvarlaniyor gibi sanki poposunu itikliyor sanirim karnim yamuluyor cok guzel duygu 😁❤
Zeyk 20.haftamda hissetmiştim ilk hareketini pıt pıt patlamış mısır gibiydi. Bir oğlum olacak🙏💙 18-24 haftalar arası hissediliyor genellikle
Malina damlafidan canim benim 5 ayi gecti daha yeni basladim hissetmeye bende de kiz 🤗 acale etme hissedersin bende cok sabirsizim aslinda tam da hissetmiyorum hala. Boyle garip sekilde arada sanki agzindan balon cikariyor ya da patlamis misir gibi bi anda hissediyorum sonra geciyor
Merve-26 damlafidan 24.haftaya kadar hissetmemek normal diye biliyorum benimde kızım olucak 19 haftalıkken hissetmeye başladım 😍 darısı size yakındır o günler🤗