merhaba arkadaşlar. ben de 10+1 im. 5. haftada tiksinmeler bulantılar başladı ve artarak devam etti. Devlette 2 ayrı doktor (2'si asistan hekimdi) prilam dr. yiı önerdi ve kullanmaya başladım. Fakat ilaç kullanmaya hep tereddütlü yaklaşan biri olarak, doktorun gece 2 tablet önerisine uymadım ve 1 tablet alarak başladım. Sonra birgün unuttum ya da umursamadım ve sonraki 2 günüm zehir gibi geçti. İçtiğim suya kadar çıkardım. Bu arada 8-5 çalışıyorum. Sonra dedim böyle olmuyor içmeye devam ettim. Şunu da belirtmeliyim, hiçbir zaman ilacı kullandığım için gerçek bir rahatlama hissetmedim. Midem bulanıyor, yemek yemekten hoşlanmıyorum ama yiyebiliyorum ve kusmuyorum ki bu da yeterli geliyor zaten. Sonra başka bir arkadaşımın gittiği doktor ilacı önermediğini, ilk 3 ay içerisinde alınan kimyasalların -Allah tüm bebekleri korusun- fiziksel gelişiminde risk olduğunu söylemiş. "Kusarsan kus ama içme" demiş. Farklı farklı forumlarda çok araştırdım ve okudum. Ve şöyle bir izlenim edindim; Prilam kullanan kişilerin ilacı bırakma süreci çok uzun ve bunun asla psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Neticede bünyeye verilen bir kimyasalı kesiyoruz. Bırakan kişilerin de ilk 1 hafta kadar aşırı zorlandığını ve sonrasında rahatladıklarını okudum. Bu yüzden bırakmaya karar verdim. 2 gündür içmiyorum. Su bile içemiyorum. Muhtemelen bugün serum yiyeceğim ama bir hafta içinde azalacağına inanıyorum. Duruma göre editlerim Tüm hamile arkadaşlarıma geçmiş oldun diyorum.