Sultanss Kızlar iki gün önce test yapmistim ve negatif cikmisti bugün gene yaptım ve ikinci çizgi hafif sekilde gördüm yani hamilelik olabilir bu yuzden yazmak istedim kimse umudunu asla kaybetmesin allahım istegince veriyor çok şükür 🖐🖐
Bus_ak18 Sultanss ben geç yumurtladım. Bugun 13. Güm yumurtlamadan sonra adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum darısı bana canım😪 tebrik ediyorum senide
Gigy Hadi hayırlısı canım benim de öyle negatifti sonra silik çıktı,kandan baktır hemen HCG takip etsinler
Bus_ak18 Sultanss geç yumurtladıgım için varsada çıkmaz die korkuyorum.. yoksa heran yapmamak için kendmi zor tutuyorum 😑
Alydemir Bus_ak18 bende yapmaktan korkuyordum ama vücudumdaki değişikliği fark edince yaptım ve pozitif göğüslerini takip et belki değişiklik vardır
Sultanss Yok bnm adete 7 gün varken yaptım cikmadi d3dim takdir ilahi ne zaman olursa olsun die bugün bi daha yapiiim dedim bi baktım çıktı
Bus_ak18 Sultanss canım 1.5 senedir her ay test yapıp çıkmaynca 😑😑 şuan bisey hissedemiyorum yani beynim le kalbim arasındayım Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahh
Bus_ak18 Sultanss işte adet günüm 31 gün oldugu için çoğu kimse ortasında yumurtlarken ben adetime on gün kala yumurtladım canım. Sen ortalarında yumurtladıgın için günlerin baya ilerlemiştir
Bus_ak18 Sultanss o halsizlik bende de var elim kolum kalkmıyo dayak yemis gibiyim. İnceden karnım agrıyo akıntımda var iç.çamsırıma bakıyorum heralde oldum die yık normal akıntı geliyo göğüslerim aşırı acıyo 😟
vuslatim34 Bus_ak18 canım bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum bende senin gibi 31 günde oluyorum adet.bugün 15. Gün hala yumurtlamadım.benimkide 20. Gün filan olur herhalde.Inşallah güzel haberler alırız bu ay.