Aysessss Essraanil ahh cnmmm 😢😢 basin sagolsun senin de🙏🏻🙏🏻 Benim dogum oldu canim cok sukurrr, sorun yasamadim Allaha sukurler olsun 🙏🏻🙏🏻 37+3 de dogdu ama bekleyebilirdik eiske atmamak icin biraz erken oldu, kilosu iyiydi
Essraanil Aysessss ay inanmıyorumm nasıl sevindimm canımm nasıl umut oldun bana ben de tekrar istiyorum şimdii gözün aydınnn sağlıkla çok güzel büyüt inşallah😍❤️ Peki aynı hiçbirşey yaşadınmı canım ne gibi önlemler aldın ?
Baby216 Essraanil bende 17+4 haftalığım 24 saatlik idrarda protein 417 çıktı. Tansiyonum şu an iyi ne yapacağım. Bu durum cuma günü belli oldu. Yarında nefrolojiye gideceğim. Protein kaçağı için ilaç veriyorlar mı😔
Essraanil Baby216 Baby216 canım aslında tansiyon olmadıkça protein kaçağına çok takılmıyorlar ama yine de doktorun en iyisini bilir ona danış.. benim protein kaçağım bebeğimin doğumundan sonra ancak düşmüştü malesef
Aysessss Essraanil inşallah sen de al sağlıcakla kucağına 🙏🏻🙏🏻 coraspin ve iğne kullandım ama ben bi perinotoloji profunun takibindeydim cnm, hiç bi sıkıntı yaşamadım. Sen de bi perinotologla yürüt gebeliğini
Baby216 Essraanil 10 gün sonrada perinatoloğa gideceğim inşallah hiç bir sorun yaşamayız saglıkla oğlum dünyaya gelir. 9 ay önce 40 haftalık oğlumu kaybettim kucağıma alamadan mezara koydum😭 Rabbim kimseye bu acıların tekrarını yaşatmasın
Essraanil Baby216 ah aminn canımm aminn meleklerimiz bizi bekliyor cennette ben böyle avutuyorum kendimi😍 orda kavuşacağız onlara inşallah❤️ Git biran önce iyi bir perinatoloğa en güzel takibini yapar inşallah tansiyonunu çıkarıcqk herşeyden uzak dur tuz şeker vs
Baby216 Essraanil dikkat ediyorum diyet listesine tam uyuyorum inşallah sağlıkla sihhatle bu zor günleri atlatır yeni yavrularımıza kavuşuruz. Meleklerimiz her an bizimle yaşıyor biz onları hiç unutmadık abi abla oluyorlar 😘