ozgei Belki bu konu konuşulmuştur ama ben göremedim kızlar avokado tüketiyor musunuz? Hangi sıklıkta ve nasıl tüketiyorsunuz?
Tgbayldz Ben hemen hergün bir adet tüketiyorum. Doktoruma söylediğimdede çok iyi yapıyorsun gerçekten çok faydalı bir yiyecek hergün yiyebilirsin demişti.
Aysessss Tgbayldz günde bir tane çok fazla değil mi cnm? Kilo sorunun var mı gerçi bilmiyorum da yağlı bir yiyecek oldugundan abartma demişti dr ama benim kilomu korumam lazım belki o yüzden. ben haftada 2 tüketmeye çalışıyorum. 13+4 77 kg (1 kg aldım)
ozgei Tgbayldz kilo aldırır mı acaba? Yağlı bir yiyecek ama kalorisine baktığımda çok da uçuk bir rakam görmedim. Ben henüz gebeliğin başındayım ama kilo olayindan çok korkuyorum
Tgbayldz Aysessss Canım avakadoya gelene kadar yağlı neler neler yiyoruz avakadonun yağından ne olur Doktorum bir sıkıntı görmedi 🙂
Tgbayldz ozgei dediğin gibi kalorisi çok uçuk değil senin kilo problemin varsa haftada 3-4 tüketebilirsin. Benim Doktorum bir sıkıntı görmedi
Aysessss Tgbayldz cnm iste benim kilo skntim oldugu icin avokado kaar yagli bir sey de yemiyorum 🙈 haftada 3 e cikarayim o zaman ben bunu yani faydasi cok fazla 👍🏻
ozgei Tgbayldz normal kiloda gebe kaldım, 2 haftadir avokadoyu günlük tüketiyorum ama fazla kilo almaktan çok korkuyorum 😶