Sonunda bende doğurdum kıZlar Allaha şükürler olsun bebegim yanımda 🥰🧿uzatmadan hikayeme geçeyim 🤩açıkçası çok kolay olmadı hanımlar kimse korkmasın ama zor doğumum oldu 😥dün cuma günü sabah saat 11 de yatışım yapıldı . Benim hiç sancım olmadı 40 haftaya kadar ama 2 cm açılmam vardı doktor açılma ile gezme dedi ve suni sancı verelim küçük küçük başlayalım dediler kabul ettim çünkü yoruldum artık bebeğimi kucama almak istedim 🥰12 de suni sancı verdiler saat 20:00 kadar çok zorlamadı Dayandım yanım çok kalabalıktı herkeste bir hasar var o ayrı 😂eşimin kollarını ısırmışım zavallım🥰🥰neyse kızlar açılmam ilerlemedi uzun süre 5 cm kaldım . Çünkü yanlış yaptım nasıl derseniz sancı geldiğinde ben bağırdım sancıyı dışa vurdum içten ıkınmak lazım mış geç oldu ama neyse güç olmasın o saatten sonra sancılarım yine aynıydı .saat 22:00 ye kadar dayandım çok yerlere yatırmadı . Ebe tekrar baktı 6 cm olmuş dedi hadi 2 saate kadar doğurursun sana güveniyorum dedi ben bağırıyorum ben bana güvenmiyorum diye 😂sağolsun abem çook iyi bir kadın çok sevimli kahrımı çekti 😂😘sancılarım artı iyice 24:00 kadar terler altı ıkındım sürekli ama ıkınmak azda olsa sancıya faydası var keşke baştan bu yana öyle yapsaydım size de tavsiyem olsun ıkının. Bide en zoru ebenin yaptıgı kontroller doğum gibi zordu sancı varken yaptı hep çünkü . Saat bir gibi nts ye aldılar ben ıkınmaktan öldüm ama bütğn kemiklerim ayrıldı sanıyorum 😭hadi gidelim dedi baktı 8 cm olmuş dedi Çömel biraz ıkın dedi 20 dakka öldüm sanki bebeğin kafasını hisseder oldum artık ve başladı doğumum ebe bitti dedi ve ben bittim ellerim ayaklarım boşandı sanki dünyalar senin gibi . 😂bebeğimi siliyorlar ben verin öpeyim diye ağlıyorum kokladım cennet kokulum o kadar mı güzel bir bebek 👶🏻 Allahım herkese nasip etsin olmayan herkse canı gönülden diliyorum bunun kadar dünyada güZel birşey yok . Bu arada oğlum 4:200 doğdu iri bebekti beni zorlayan oydu 🥰🥰 doğurmayan annelere kolay doğumlar diliyorum inşallah sormak istediğiniz olursa cevaplarım 🥰