Yenianneeee61 hunilimom aynen onları yapıyorum kuzum bakalım nasip ne olacak Pazartesi randevum var 40 hafta olucak doktor ne der bilmiyorum artık
KevserT Yenianneeee61 son haftalar gerçekten çok zor geçiyor ama doğduktan sonra ne çabuk geçmiş diyorsun
Hulya14 Yenianneeee61 Yalnız değilsin bende aynı durumdayım 39+3 ve hiç sancı çıkmıyor çok sitrese girin herşeye oturup ağlıyorum
nursan1 Yenianneeee61 bende şu an 35+4 üm ama çok zorlanıyorum sizin haftalarda olanları hiç düşünemiyorum bile😊rabbim yardımcımız olsun bende çok istiyorum 38 i görüpte doğum yapmayı 39-40 lara kalmak istemiyorum ama tabi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲🤲😊😊
ebebegm Yenianneeee61 vakti yeyinve dur desende durmaz benimkiler 39 5te doğdu lar oda sezeryan yani. normal olsa daha beklerdik.ne kadar kaldı okadar kar. sabret annelik kolay değil. bağırmayı da doğuma sakla😉😃
Poncikveannesi Bende bu gün eşime bağırıp çağırdım niye bende bilmiyorum🙄 adamda sustu bakıyo ama iyi geldi be valla,lazım demekki arada öyle bende çok bunaldım 😔😔salavat çekmeliyiz rahatlatır