Minnakmucizemm belismomy 37 haftalık olduk haftalardır yerinde durmuyor son 1 2 haftadır artik gerçekten acitmaya basladi. Sabahta ayni aksamda gece de ayni surekli hareket halinde 😂
Simgeeee belismomy ya benimde 37+5 e kadar acayip hareket ediyordu sabahlara kadar uyutmuyordu şimdi 38+0. 2 gün azalma oldu bugün tekrar eskiye döndü acayip can acıtıyor üstelik 🤦♀️
Gkhneminesn belismomy benim tum hamilleligim boyunca oyleydi canim son haftalar yeri kalmadigi icin daha cok hissediyorsun o yuzden oyle gelmistir ben agliyordum artik acidan cok sert vuruyodu
belismomy Simgeeee hayır hareketleri güzel ama akşam üzerinden beri aşırı arttı bağırsaklar gar gür anlamadım
RecepAli_Mom belismomy Tatlı yiyeceklerle aran nasıl 🤔 Yanlış anlama tatlı şeyler yiyince genelde öyle oluyorlar 🤭
Pinarx9 belismomy ben 34 haftaligim ama bebeğim gündüzleri çok sakin bu aralar ama gece can yakacak kar hareketli ve sancılı neden bilmiyorum
Emineyavuz_53 belismomy bence hiç şikayetçi olma benimki de öyleydi dün hiç hareket etmedi dün gittim dr a kalp atışları zayıflamış aklım çkktı yeterki kudursun içimde de ona bişey olmasın ..
Simgeeee Emineyavuz_53 canım sikayet etmek değil de acaba dogum belirtisi mi diye süpheleniyo ondan hareketlerini söylüyo. 🌺