Merveeeeeeeee Kızlar merhaba ☀ 14 haftalıkken erkek denilmişti 16 da aynı doktor kesin kız dedi şimdi 18 deyim başka doktora gittim oda kız dedi artık kızdır değil mi 🤣🤣🤣🙈 vajinasını açmış ti doktor açmış bacaklarını dedi artık birşeyde net kalmak istiyorum 😄😄
Zemuda Merveeeeeeeee bacak arasını açtıysa kesindir. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🐣
Tgbabsra Merveeeeeeeee canım ayrıltılı utrasyonda kesin belli olur onu bekle ona göre birşeyler al bebisine benim teyzeme 7 buçuk ay kız dediler sonra ayrıltılı urasyona girdi erkek dediler teyzem çok kız istiyordu o kadar ümitlendi çok üzüldü
Hsnoya 19 haftadayim hala her gitmem de soruyorum kesin kız mı diye aldığım kıyafetlerin fişlerini bile atmıyorum nolur nolmaz diye 😅inş değişmez sağlıkla gelsin kuzularimiz 💕💕
Tgbabsra Merveeeeeeeee hiç daralmasın canım ayrıltı utrasyon kesin sonuç canım evlat kızı erkeği mi olur git öğren sevin gel
Merveeeeeeeee Roses kız dedikten sonra yanılma payı az aslında bence ama erkek de kordonu şaşırtıyor sanırım