Mesa33 Seda5892 😱 şahit mi oldun bir de o kan kaybına. Psikolojini düşünemiyorum canım. Acil olma sebebi neydi 12 saat falan beklemeden neden seni tok tok ameliyata aldılar.
Seda5892 Mesa33 bebeğimin kalp atışları zayıfladı apat topar ameliyathaneye alındım. Sezeryan demeleriyle ameliyathaneye gitmem iki dakika sürmedi
Fatos38 Mesa33 cok normal canim anne ic güdüsü en ince sekliyle düsünüyoruz, iste bu yüzden tedavimi direkt hematolokta baslattim aylik düzenli kontrol oldum ne sorum varsa hep itina ile cevapladi
Mesa33 Fatos38 hematoloji bana iğne Aspirin kullanma dedi. Benim hastam olsaydın vermezdim sana dedi MTHFR-C677T homozigot ve PAI-1-675İNS 4G 4g genlerimmde pıhtılaşma olduğu halde. 🤦♀️
Fatos38 Mesa33 Allah Allah ne bicim hematologmus öyle, bendede faktör 5 leiden mutasyon hemozigot cikti hamile oldugun an igneye baslaman gerek dedi aspirine zaten önceden baslatmisti
Mesa33 Fatos38 hiç önemli değil dedi ya ben de inanamadım. Tahlil falan yapsak dedim MTHFR-C677T önemsiz dedi 🤦♀️
Arzuasil Mesa33 sagol canm Allah razi olsun amin insaAllah cumlemiz ici Rabbim kimseye kotu gun yasatmasn hayrlisini versin icin rahat degilse tekrar gorus doktorunla istersen emin ol en azndan korkun olmasn..
mirage_90 Mesa33 Bana da öyle dedler çoğu kişide var çok yaygın bişey vs hematolog perinatolog hepsi aynı seyi söyledi ama yaşanan kayıplar niye oluyo peki üst üste dimi iğne vuruyorum en başından beri ve 30.haftaya geldik demekki bi etkisi var yani iğnenin