Feriha Gizem3410 canım benim normalde 18 Nisa’n dedi doktorum ilk kontrole gittiğimde ve zaten adet tarihime göre hesaplandığında da 18 Nisa’n çıkıyor fakat her gittiğimde değişiyor tahmini doğum tarihi bebek önde ultrasonsak tarihe bakıyorum dedi ve binada 15 Nisa’n bi ara 13 Nisa’n ve en son 7 Nisa’n ve 31 Mart’a kadar düştü bu normal mi sizlerimde ilk tahmini doğum tarihi kalıyor mıntıkada her kontrole gittiğinizde değişiyor mu
Gizem3410 Feriha 26+3 üz şuan bu zamana kadar doktorum hiç şu tarihler de doğacak demedi belki de tahmin için daha erken diyedir dogum hakkında hiç konuşmadık normal yada sezeryan filanda konuşmadık haftaya kontrolüm var belki o zaman söyler
Gizem3410 Feriha ben 15 nisanı uygulamanın gösterdiği tarih olarak yazmıştım doktor tarih vermediği için :)
arzu_glyprk glnihal bizimde son 89 gün ☺️ Herşeyini tamamlayınca hazırlamayı düşünüyorum henüz çoğu şey alınmadı
Seyma_1907 glnihal bizimde 99 🙂 15 nisan doğum dediler. Doğum çantasını hazırlıcam hazırda bulunmasında fayda var
Erenveannesi glnihal ben de 99 gün kalınca çok mutlu olmuştum şimdi 27 gün ve ayaklarım sanki geri geri gidiyor 😬 hastane çantasını 32. haftadan sonra hazırlamak iyi olur 😊
Deniss59 Bnmde 95 günüm kaldı .. bebeğin beşiği, dolabı, arabası henüz yok ama kıyafetler tamam😊 yıkanıp ütülendi, valizimi de hazırladım ..