Genel olup gayet iyi olan çok tanıdığım var aynen spinalde.. kişiden kişiye değişir.. cok hemsire yorumu okudum kimi felaket tellali kimi gayet olumlu.. sonucta paniksen ve ciddi sorunlar varsa spinal de zorlanacaksan genel yapmak zorundasın ki.. basta epidural sonra spinal en son genel diye karar verdik sali gunu Allahin izniyle saglikla sezeryan olacagim.. Şimdi soruyorum normal yapamıyorum zorunlu sezeryan durumum var.. aa normal en sağlıklısı diyenler.. napiyim zorunlu durumu bırakıp riskli olacak normal mi yapiyim.. ya da spinal epidural yaptiramiom çünkü muayene kontrol esnasında bile sirt üstü tansiyon çarpıntı ve mide bulantıları oluyor ultrasonda bile duramioz baskıdan ötürü panik oluyorum.. buna rağmen spinal olup stresli bir sezeryan mi olsun.. ne kaldı genel.. Şimdi napiyim siz söyleyin.. öyle yorumlar yapılıyor ki insanların ne durumda olduğunu bilinmeden ben buna çok üzülüyorum.. zaten 9 ay beklemişsin tedirgin bi şekilde hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak istiyorsun.. hormonlar tavan yapmış gözlerin doluyor.. o yüzden olumlu olumsuz her yorumda illa öyle olur böyle olur diyeceğinize daha yumuşak kelimeler seçerseniz hepimize ılımlı olur diye dusunuyorum.. hepinize sağlıklı doğumlarla bebislerinize kavuşmanız dileğimle 🙏🏼💓👍😊 (amacım tartışma yaratmak değil farkındalık yaratmak 😉👍)