Neyse bide ben anlatayım sezeryanda yaşadıklarımı😊 4 gün hastanede yattım ama açılmam 4 cm yi geçmedi işin garibi sancıyı bile zor hissettim. Sonra artık dr um sezeryana alınmam gerektiğini söyledi. Hamileliğimin başında sezeryandan çok korkuyordum ama o an bebeğime kavuşma isteğiyle korku kalmadı bnde istedim. Ayaklarımda çorabım vardı üşüyorum dedim ama çıkardılar malesef onlaea kıza kıza ameliyathaneye girdim. Sonra beni ameliyat masasına oturtup belimden iğne vurdular. Ayaklarıma ates düştü sanki ayaklarımı hissetmiyordum bi an panik yaptm ama dr bunun normal oldğunu söledi uzandım sonra dr lar geldi başladı doğum. O an başımda anestezi uzmanı vardı allah razı olsn hep elimi tuttu çünkü panikten tansiyonum felan çıkıyodu benle sohbet etmeye çalştı ama sakinleştiricinin etkisiyle konuşmak bile istemedim. Sonra bi bulantı geldi kusucam dedim tabak getrdiler ama kusamadm istrfa ettikçe içim boş gibiydi. Sonra tavana yansıyan doğumumu izlemeye başladm dr farkedip yüzümü kapattı nabzın hzılanıo izleme dedi. Uykum var dedim uyuyabilrsn dedi gözüm gidiyor ama uyuyamıyorm o aradâ bebeğim doğdu. Dr a ban gösterin sonra karışır feln dedim🤣 gösterdiler ondan sonra gözümü bi açtm odadaym tabi hayal meyal beni yatağa attıklarını asansörden geçtiğimi hatrlıyorum haa bide o halde beni bu halde gören olursa die utanıyorm🤣 odaya gittim ayaklarm hala uyuşuk biraz zaman geçti yavaş yavaş açıldı sonra bi kadın geldi karnıma bi bastı hiç abartısız 100 kg fazlaydı korkutmak istemem ama çok canım yandı nasıl bağırdım sonra ikinci defa yine bastılar yavas yavaş ayağa kalktm yürüdüm bebeğimi emzirdim. Eve geldik bi kaç gün sonra yavaş yavaş kalktm ama kendimi zorlamaktan korktğum için sıvı şeyler tükettim sanırım bi 10 gün baya sıkıntılı geçti sonra alıştm. Gelen giden oldu mecbur yemek bulaşık temizlik biraz üşüttüm dikişimi kenarından iltihap aktı. 4 sene geçti şuan olmuş üşütüyüm ağır kaldırıym yine ağrım oluyor. Şimdi 2 ciye hamileyim allah nasip ederse dikiş yerlerimde ara ara ağrı oluyor karnım büyüdükçe. İlkinde başıma ne geleceğini bilemedim şimdi bile bile gitcem çok korkuyorm allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah🤣 Buda binevi doğum hikayem oldu🤣🤣