begumrt ben suni sancı ile doğum yaptım sadece şunu söyleyeyim gerçekten eziyet ettirmeyin kendinize ne içecek su nede ağzınıza bir lokma yemek girmiyor doğum sonrası da yemedim içmedim 36 saat aç kaldım.. Enerjim zaten suni sancı da tükendi.. Açılmam oldu herşey tamdı bebek kanalda kaldı kordon dolanmış 3 kez bebeği riske atmak istemedi doktorum ve çektiğimde kaldım sezeryan oldum.. Yeri göğü ilettim.. İlk ağrılar hafif oluyor sonra delirtiyor üni. Hastanesinde yaptım doğumumu ne kalkabildim ne odama geçip duş alabildim hep nst de bağlı tuttular beni... Oksijen takviyesi aldım.. İçinizi karartmak istemem ama benim canım çok yandı sizinkide yanmasın.. Annem her iki sancıyı da tatmış ve bana suni alma dedi inat ettim başarırım dedim dayandım ama zor Gerçekten De. Keşke dinleseydim annemi normal sancı dan daha fazlaymış acısı.. Duvarlara vura vura ağlaya ağlaya canım yana yana doğum yaptım.. Sonunda yine sezeryana döndü... Ama şükürler olsun ki kızım sağ salim geldi önemli olan o ❤️ öyle pamuk gibi anlatıyor herkes ama değil kızlar korkmayın diye yazıyorlar sanırım ama dost acı söyler bunlardan sonra karar sizin kızlar...