Ah çok şükür bende buraya doğum hikayemi yazıyorum her girdiğimde doğum hikayeleri okuyup ben nasıl doğum yapacagim derdim hamileliğim zor geçmedi rahat bir hamileliğin oldu yürüyüş squat hurma ne denediysem 0 açılma 0 sanci yoktu bende bi türlü benim kız gelmek bilmedi doktorum 39 haftamda cuma günü ilk çatı muayenesi yaptı 0 açılma dedi bebek kanala inmemiş dedi gerçi bende direk suni almak istemedim açıkçası hiç belirtim yoktu ptesi gel bidaha kontrol edelim eğer olmazsa sezeryana alalım bende direk tamam dedim ptesi sabah 7 de gittim muayene etti yine aynı 0 açılma ve ben ozaman sezeryan kabul ettim zorunlu sezeryan olacak tabi.. neyse yatişim yapıldı saatim henüz belli değildi giydim önlüğü bekliyorum odamda saat 10 hasta bakıcısı geldi gidiyoruz dediler ve beni ameliyata aldılar tabi ben korkmaya başladım soğuktu ve titremeye başladım sürekli dilimde salavat ve ayet-el kürsü anestezi uzmanı geldi önüme bir bayan geçti eğdi beni hiç hareket etme dediler iğneyi belime vururken hissettim agrili oldu benim aninda yatırdılar ve bacaklarima hemen sıcaklık önümü kapattılar hemen ve ben korkmaya başladım ağlamaya başladım ilk doğumum orada çalışanlar okadar ilgiliydi ki hepsi beni motive etti hepsi güler yüzlüydü hepsinden Allah razi olsun buarada esenler medipol hastanesinde doğum yaptim bi bebek hemşiresi benim elimi hiç bırakmadı hep moral verdi çünkü ağlamaya başladım hem korku hem heyecan ve kesinlikle sallantilari felan hissetmedim benim bebeğim yukarda sıkışmış stresten çıkmadı kızım ve kaburgama okadar çok bastirdilarki dedim Al lahim ölüyorum herhalde baya bastırdı doktorum dediki iyiki normal yapmamışsın neyse kızım 10.32 de doğdu direk yan tarafa aldılar sardılar yanağıma koydular Al lahim yüzü simsicacikti pembe yanaklı koyu kahve saçlı bir kızım doğdu öptüm öptüm değişik ve çok güzel duyguymuş onu götürdüler ben baya kaldım dikiş felan sonra odama çıkardılar sondayı ameliyatta taktılar ben öyle istedim çünkü odada beni giydirdiler sonrası zaten ağrılı sanciliydi benim için ilk ayağa kalmam zor olmadı ama çok agrim sızım oldu bol bol eşimle koridorda yürüdüm nezaman gitcez şu günler geçse die çok dua ettim geceleri ağrı kesici vurun dedim bi an spinal olduğum için pişman oldum bel ağrısı felaket oldu bende eve ciktik 3. günü eve geldik sıcak duş aldım ilk günler sütüm gelmedi çok stres yaptım bebeğim mememi bi türlü almıyordu çünkü sütümde gelmiyordu mama aldik hem meme hem mama verdik ve sonrasında ayva kuru incir kayısı kompostolar stil çay ve gun de 3.5 lt su yeşillik salata bunları yaptıkça sutum arttı çok şükür ve mama hiç vermiyorum hep kendi sütümle doguyor ve kilo alimida iyi kesinlike sicak duş sütü çok güzel artiriyor ben akşamları aliyordum ve alır almaz sağıyordum göğüslerimi buarada 18 günlük biz 😍 cok guzel vie duyguymuş evlat sahibi olmak💜
ilk zamanlar sutunuz gelmiyorsa lutfen moralinizi bozmayin ve inanin sutum gelecek die ben inandım sütüm olacak dedim ve oldu yediklerime hep dikkat ettim
ben kızıma 3 takım götürmüştüm ve yetmedi eşimi yolladim bir takım daha alsin diye
kendime iki takım götürdüm ve hamile kilodu ve sütyeni benim çok işime yaradı rahat emzirdim yaramaz işime diyordum ama öyle olmadı şuan kizim uyuyor yeni hayata alışmaya çalışıyoruz burada lohusa depresyonu ilk zamanlar geçirdim sürekli ağlayasım geliyordu ağlıyordum annemi sürekli yanımda istiyordum cok sukur bu süreç az da olsa geçti ve şuan dikişlerim daha iyi sadece hala kaburga ağrılarım devam ediyor yatarken kalkarken hala zorlaniyorum ama unutmayın hepsi geçiyor kızlar.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum kızlar sağlık la kucağınıza almak nasip olsun inşallah sizi sıkmamisimdir simdi den hakkınızı helal edin💜💕💕💕