deniiz9797 Benim beta hcg hormonum 3.76 çıktı adetimden 11 gün gecikti doktor bir hafta sonra gel dedi tekrar gebelik varmidir sizce
Pcoslubiranne deniiz9797 şüpheli iliski sonrasinda ertesi günü hapi aldiysan gec dollenme olması imkansiz sonraki iliskilerde korunma olduysa eger.Olsa kan da cikardi yani.Ayrica adet gecikmesi yapiyormua ertesi gunu hapi da.
ulkukizil Olma ihtimali çok yüksek canım, geç döllenme olmuş olabilir beta bu yüzden düşük olabilir. 2 günde bir bakmanı tavsiye ederim. Değerin 2 katına yükselirse sağlıklı bir gebelik var demektir. Şimdiden gözünüz aydın 💕
deniiz9797 ulkukizil canım ben iliskimden bir saat sonra bile olmadan ertesi gun hapi kullandim ve iliskimin uzerinden 12 gun gecti ertesi gun hapinin gec dollenmeye etkiisi olmuyor mu acaba?biliyormusn☺️Gec dollenme ne onu bile yeni ogrendim
ulkukizil deniiz9797 valla ertesi gün hapının geç döllemeye etkisi olur mu bilmiyorum kuzum hic kullanmadım ama beta değeri düşük olunca aklıma direkt geç döllenme ihtimali geldi. Bu sağlıklı bir gebelik olabilir. Ama kimyasal gebelik de olabilir şuan herşey çok havada maalesef 😐 düzenli yapacağın beta testi sana en sağlıklı sonucu verir. Her 2 günde bir ortalama 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir. Yükseliyor yada azalıyor ise kimyasal gebeliktir
deniiz9797 ulkukizil evet canîm gidicem doktora çarsambaya randevu aldîm olursa artik dogurucam allahin taktiri yeni evliyim istemiyorum biandan icimde bir garip sanki hamile hissediyorum kendimi
DilekBodurr Bana değer aralıkta geldi ama bilmiyorum canımm. Adet olmadığın için betan yükselmiş olabilir belki. Geç döllenme geç yumurtlama demek bildiğim kadarıyla yani adet tarihine yakın hamile kalmış olman gerekir ki değerin düşük olsun. 2-3 Güne tekrar yaptırırsan az buçuk anlaşılır.
deniiz9797 DilekBodurr bebek rahime düşüncemi hormon yükseliyor acaba ay durdukça aklıma türlü sorular geliyor😂beklemek ne zormuş
deniiz9797 Tubina yok canım ben istemiyorum şimdi zaten ama merak ediyorum ne olucak diye süpriz olursa da yapcak bişy yok ☺️
deniiz9797 Pcoslubiranne ay inşallah canım ben önceden de almıştım ertesi gün hapı hiç gecikme olmamıştı hep gününde gelir adetlerim benim ondn korktum bide korumuyr bazen dediler hamile kalanlar olmuş