Canim korkma uzulme Rabbim yardimcin olsun insaAllah bende 3 gebelik kaybim oldu 3undede kurtaj oldum ama sonuncusu mol gebelikti benmde oncelerde her hafta kan verdm degerler dustukce ayda 1 kere verdim beta testi hamilelik testi yani kanda hala hamilr gorunuldugu icin o degerin sifirlanmasi lazim o kan takibini yaparsan kanin sifira duserse bi sikinti olmaz insaAllah ben jineonkolojiye gidip tedavi gordm her tahlilimi attm watsapta doktoruma sifirlannca ilaca gerek kalmadi cok sukur sifirlanmazsa degerler ilac tedavisine baslycaz cnku kanser hucreleri gni yenileniyo Allah korusun ondan sonra tani cok doktora gittim hepsi 1 sene ara vermem gerektigini soyledi ama az ara verenlerde var en sagliklisi 1 sene ara vermekki tabiki tekrarlanma olasiligi dusuk olsun cnku doktorlarin dedigine gore kisa bir surede hamile kalinrsa tekrarlama olasiligi daha yuksek dedi doktorlarm cok sukur ben atlattm 1 sene ara verdim tahlillerim rahim filmlerim hersym temizdi benm son olarak bi sebep olmadigi icn son care Amelyt dedi doktorlar bnde 1 sene aradan snra amelyt icn gun almya gttm adet olnca gel kan alcaz snra evraklr tamamlanr amelyta baslanr dediler bende adet olmayi beklerken baktm gunum gecms ve test yaptm hemen baktim hamileyim ama 3 dusugum oldgu icn 9 ay boynca onlem amacli kan sulandirici igne vurdm kendime hergun hayirlisyla Rabbim kucagimiza verdi bebegimizi smdi 1 yasinda ve oglum 9 aylikken supriz bi sekilde beklemedigim bir anda baktm hamileym yine herkes nasl bakcaksn yalcaksn derken ben heo sukrettim vardr Rabbimin bir bildigi dedim Allaha sukrler olsun. Rabbim Rabbim insaAllah sana ve tum evlat isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah sormak istedign birseyler varsa sorabilrsn icini ferah tut hep dua et Allaha uzulme cunku bu donemde iyi olman stres yapmamanda cok onemli senin icin