Mayqueen_16 Çalışma izin raporum varken, ben grip için KBB uzmanından 2 günlük rapor alsam; bu benim çalışma izin raporumu etkiler mi
BeybininAnasi Mayqueen_16 Emine0602 ben de aynen öyle biliyorum. Kadın doğum hariç diğer bölümlerden alınan raporlar çalışabilirlik durumunu etkilemiyor diye biliyorum. Hatta geçen kendi kurumuma sordurdum. Ama bence siz de yetkili bir yerden bilgi almaya çalışın.
Sldaorcn35 Mayqueen_16 32 haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysan o dönemde sana rapor verilmediğini söylemişti doktorum.yanliz günlük olarakda işbaşı kağıdı alınabilir die biliyorum.
Mayqueen_16 Emine0602 idari izin alacak anlayışlı bir kurumum yok maalesef. Raporlarla bizi uğraştırma diyor 😡 sanki kendileri kadın ya da anne değilmiş gibi
Syhraz Ben de 32.hafta çalışabilir raporundan sonra gebelikle ilgili olmayan başka bölümlerden rapor aldım. Bir problem yaşamadım.
Minica_Eylul Mayqueen_16 olmadi bende 39.haftamdayim 37 ye kadar çalıştım 32.hafta tam çalışabilir raporunu aldim üstüne başka bir branş doktora çıkmak gerekti 1 gün.. üstüne aile hekimi rahatsızlandım rapor aldim ama kadın doğum ile ilgili değildi..