Aysexxx
Aysexxx
Aysexxx
Aysexxx
Tüm mesajlarınıza cevaben 😞
yaşınız kaç bilmiyorum,bizimkiler dizisini hatırlıyor musunuz?hNi pencere kuşu biracı Cemil vardı.Malesef şimdilerde site-rezidans hayatı var.eskiler de mahallelerde bu Cemil’in kadın versiyonları vardı,biracı kısmı değil geri kalan tüm kısmı.mahalle hayatı kalmamış olsa da hala Kocakarı söyleyişlerini yaşatan kişiler var.Bazıları esprili,hayata neşe katan laflar olsa da bazıları gerçekten ne çıkaracaklarını şaşırmış,laf söz bitmiş,insanların yatak odalarına giremedikleri için meraktan ne çıkaracaklarını şaşırmışlar.Evet ben de duydum bahsettiğiniz kocakarı lafını “ hamileyken çok sex yapmışlar,bebek tamamen konaklı doğdu” derlerdi.ama ben daha evli olmadığım yaşlarda insanların bebek görmeye gelip ne kadar salakça şeyler konuştuğunu görmüş ve mantığımla çok saçma olduğunu anlamıştım.sizin hemşire olan kuzeniniz her dakika kadın doğumcuların yanında ve hastane de olup bu kocakarı lafını nasıl anlatıyor ki!hadi biz birazcık ar damarı çatlamış bir nesiliz ama eskiler banyoya girerim de saçımı biri ıslak görür diye sex yapmazmış kocalarıyla.Ayıplanmaktan bu kadar korkan bir eski nesil sence bebeğinin konaklı olacağı,mahallenin diline düşeceği korkusundan sex yapmış mıdır?.Ama malesef konak olayının sex,sperm ya da meni ile ilgisi olmadığından yine de konaklı bebekler doğmuştur.Bence sizin kuzen mahalle ebesinin yanında hemşirelik yapıp sizi hastanede doğuma giriyorum diye kekliyor.Vallahi çok yazık,yemin ediyorum üzülüyorum