Arkadaşlar Selamün Aleyküm🙋 hayırlı akşamlar öncelikle eski ismim ((Afra34)) belki tanıyan olur☺️ ama uygulamada hafta dolduğu için silip tekrar yükledim uygulamaya tekrar girdim ismim değişmiş olabilir iki günlük nasıl doğum hikayesi yazmış demeyin haaa😃 gelelim hikayeme
Çok şükür bizlere de nasip etti Rabbim anne olmayı isteyen bekleyen herkesin Rabbim gönlüne göre hayırlısı ile tez vakitte versin herkesi sevindirsin inşaAllah🤲🏻
Arkadaşlar 31 Aralık randevumuz vardı doktora 39+4 günlükken gittim bu geceyi de atlatırsam doğabilirsin diyordum bebeğime ((yeni yılda))😃 neyse nst çekindim sancı yok ama tansiyon yüksek çıktı doktor acile gönderiyorum tahlil ver eğer yine yüksek çıkarsa yatış versinler dedi acile gittik orada da sürekli nst tansiyon tahliller derken yine yüksek çıktı nst de sancı yok ama idrarda protein kaçağı çıktı yüksek tansiyon ((gebelik zehirlenmesi)) kesin yatış veriyorum dedi ama yanında kimse kalmayacak telefon olmayacak tedavi göreceksin dediler ne zaman doğum olur o zaman çıkarsın dediler kabul etmedim nasıl haberleşirim ailemle deyip çaresiz imza atıp eve geldim eşim annem üzüldü duruma keşke kalsaydın bizde oralarda kalır senden haber almaya çalışırdık dediler bende tamam o zaman yarın gidip yatacağım dedim sabah kalktım hafif kanama vardı gittik acile aynı tahliller tansiyon nst derken aynı sonuçlar çıktı
yatış vermişiz yatmamışsın yatmalısın dedi tamam yatıyorum dedim direk yukarı çıkardılar üzerimi çıkarıp aileme verdiler onlarda korkmuş bayağı haber bile vermemişler tedavi denildi ama zehirlenme olmasın diye doğumu önce suni ile başlattılar hem magnezyum hem suni verdiler 4te girdim saat 10 oldu açılma yok üstüne tansiyon düşmüyor korkup riske atmamak icin sezeryan düşünüyoruz dediler kabul edip imza attım eşime de aynı durumu anlatıp imza almışlar derken beni hazırlayıp doğuma aldılar heyecan korku hepsi bir arada neyse diyorum ki bitiyor bütün acılar ((zor geçmişti hamileliğim)) tek girdiğin yerden iki kişi çıkacaksın kendimi motive ediyorum☺️ aldılar beni içeri kollarımda serum tansiyon aleti inanın o kadar rahat bir ortam hepsi güler yüzlü konuşkan belimden iğne vuruldum ayaklarımda sıcaklık uyuşukluk derken başlamışlar ama inanın farkında olmuyorsunuz can acıtacak hiçbir şey yok korkulacakta birşey yok aradan en fazla beş dakika geçti ağlama sesi saat tam 22.22 hadi gözün aydın dediler şok oldum o ara biraz tansiyonum düştü midem bulandı ama hepsi geçti Bebeğimi yüzüme değdirince sağolsunlar bilgi veriyor konuşuyor ortamı yumuşak tutuyordu başımdakiler . Ne kadar kaldı dedim çok az dediler ve bittiii bana kalsa hepsi toplam yarım saat sürmüş gibi geldi çıktım saat 11 olmamıştı koridordaki saate baktım☺️ sonra normal odaya almadılar bi gece takip altında kaldım tansiyondan dolayı annem geldi sarıl ağla derken bi duygusallık yaşadık ☺️ sonra bebek geldi 3 500 dediler 2 870 doğdu 50 cm şaşırdık ultrasonda yanılma oluyor dediler neyse sağlık olsun uyuşukluk geçti ama çok ağrı olmadı çünkü sürekli ağrı kesici yaptılar sabah ettik tansiyon normale düşünce normal odaya aldılar iki gecede orada kalıp evimize geçtik şükür bugün 9 günlük olduk hamd olsun Rabbime yürürken biraz ağrım oluyor oturup kalkarken sızı oluyor ama olacak o kadar illaki ama zamanla hepsi geçiyor cennet kokusunu kucağımıza alınca👶🏻☺️bizim hikayemizde böyle helal edin hakkınızı uzun oldu Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın doğum yapacaklara kolaylık versin tanıdığım tanımadığım herkese çok dua ettim Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻 Allah'a emanet olun hayırlı akşamlar