Handeay7 Kızlar canım kaç günlerdir salamlı soğuk sandviç çekiyor. Hamileliğimden once eşimle gece acıkınca yapar yerdik hep. Biliyorum zararlı ama acaba bir defalık yesem mi diyorum :/ hiç salam tüketen oldu mu gebeliğinde?
gfazlioglu Handeay7 tabini bu tarz yiyecekler yasak ama bi kereden bi şey olmaz yiyen çok kişi de var 😊
duygusm Handeay7 Arada bir kaçamak yaparsanız sıkıntı olmaz. Herşeyden hamilelik boyunca katı şekilde uzak kalmak biraz psikolojik yorgunluk yararabilir.
Handeay7 gfazlioglu her yediğime, yaptığıma dikkat edip canım salam çekiyor diye kendime kızdım ama sürekli aklımda 🙈 umarım olmaz teşekkür ederim🙏
Handeay7 Sedanur26 ahh hiç anne olmadımki her yaptığım yanlışmış gibi geliyor malesef bir parça salamı bile çok gördüm kaç gündür kendime 😕 teşekkür ederim🙏
aysenarslan Handeay7 bence içini rahat tut canım fazla yemediğin sürece bişey olmaz ben hamburger bile yiyorum dışarda 🙈
Handeay7 duygusm çok haklısınız. Bir de iştahlıyım nasıl severim ıvır zıvır yemeyi ama kaç aydır tuttum kendimi. Neyse 1 kerelik kendimi mutlu edeyim çok teşekkürler 🙏☺️