deletedmom150 Iyi Akşamlar anneler yenidoğmuş bebeğe nar suyu versek gazsız mı olur acaba öyle duydum da ben deneyen varmı
Iimran deletedmom150 ben burda bu soruyu sorduğumda linç yemiştim 😂 bide vereyim mi demedim bi yakınımdan duydum demiştim kıyamet koptu bebeğimi öldürdüler hatta sonra anneliğim sorgulandı falan seviyesiz insan çok burda 😂
Turkolog deletedmom150 nar suyunu sen iç sütünden bebeğe geçsin. Nar ağır bir meyve bebeğe 6 aydan önce vermeye ben cesaret edemezdim hatta hiçbir şey vermezdim.
ozgens deletedmom150 bağırsak florası henüz oluşmadı. Erken zamanda ek gıdaya başlanması bebekte alerjik reaksiyonlar oluşturabilir . Onun tek şifası anne sütü. Sütünüzü verin gaz masajı yapın sling alın bebeğinizi kendinize bağlayın gazını çıkarır emer uyur içinde.
Haticebasyol43 deletedmom150 onu bilmiyorum da benim bebegiminde asiri gazi vardi doktor hicbirsey yapamayiz falan dedi ayvadenesi tozu var onu yalanci memeye biraz bandirip veriyordum gunde 1 kere falan o cok iyi gelmisti ha yapin diyemem sonucta herkesin kendi karari tabi onu verince suda veriyodum 1 2 kasik iyi gelmisti yani nar suyunu ilk defa duyuyorum
Boncuk16 Canım yeni doğan bebeğe 6 aya kadar anne sütünden veya mamadan başka birşey verilmez ne nar suyu gözünü seveyim bence verme ama yine sen bilirsin 😊
Haticebasyol43 Iimran bende anlamiyorum u insanlari bebege su verince ne bicim annesiniz o bebege yazik diye bende linc yemistim onceden hayir onlar mi salak benmi bilemedim suan oglum 9 aylik masallahi var bizim burda romanlarin cocugu ciril ciplak disarda buyuyo afedersiniz anneleri dogurup dogurup disari saliyolar bizim cocuklar daha cok hasta oluyo sakinan goze çöp batarmış
Umtays1620 Canım Sen dikkatli bi şekilde beslediğin sürece gaz sorunu pek olmaz yinede her çocuk bir olmuyor bazısında çok bazısında olmuyor
Iimran Haticebasyol43 katılıyorum canım banada çocuğunu zehirle banane hatta kola içir fasulye pilav yedir pasta börek yedir yenidoğan çocuğuna dediler seviyesizler
Halimemermertas deletedmom150 asidi alinmis maden suyu anne sutunden once 1 2 cay kasigi verin kesinlikleeeeee gaz die bir sey olmuyor 6 bebekte denedik sonuc aldik 😊
Topraksmom Ben de arkadaşımdan duydum , annesi 7-8 kişide denemiş kendi çocuklarına torunlarına falan doğar doğmaz odaya gelince 1 çay kaşığı maden suyu icirmisler gaz problemi olmamış , büyük cesaret 🙊 şok oldum doğru mu acaba
Cigdemm44 deletedmom150 nar suyunu ben de duydum hatta yapan kişinin bebeği gazını gayet rahat çıkarıyomuş ama ben cesaret edemiyorum açıkçası 🤷♀️ İkilemdeyim🙈linç edenleri pek anlamıyorum herkes bebeğinin iyiliği için soruyo doğru yada yanlış kabul edilir yada edilmez yorum yap ama linç etmek hakaret etmek bence yanlış , neden olmayacağını mantıklı şekilde açıklasalar zaten herkes ikna olur sonuçta postların çoğu fikir danışma amaçlı açılıyor yapan bilen var mı diye soruyorlar