Cgdm_snmz 34 haftalığım bugun doktorum kılosunun 2400 olduğunu söyledi. Hamıleliğim sorunsuz devam ediyor. 5 - 10 subat arası kontrole cağırdı. Ikı kontrol arası uzun geldi. Genelde böyle mıdir.
cgdem_drsun Cgdm_snmz bende 30+1 de gitmiştim. 7 sinde ayın. Şubatın başinda tekrar gel dedi. 🥰 ama sizin haftanızdan kaynaklı 2 hafta da çağırması gerekir.
Emine_96 Bizde 38 haftalıgimiz tam 3 kiloymuş boy da 51 cm kilosu bana az geliyo doğana kadar 3.500 olur mu acaba 😔
Burciny cgdem_drsun süt ve süt ürünlerinin sevmem zorla süt içtim hep yumurta yedim peynir birde ceviz ve kuruyemişi çok yedim her günde bir hurma inanır mısın decavit ilaç var ya bir kutusunu bile bitirmedim şeker yüklemem de normal çıktı
Balimkiz 31.hafta 1700 gram 42 cm dedi doktor normal dedi ama bana da az geldi gibi tabikide bebekten bebeğe değişir bu durum
112 cgdem_drsun eşim kilolu bir bebekmiş belki ondandır ama birkaç haftadır avokado ve ceviz kattım kahvaltılarıma onun etkisi de olabilir ☺️ denemek isterseniz deneyin mutlaka faydası vardır sağlıklı olsunlar da