nisam45 Kızlar bebeğim benım hesabıma ilk günden beri 10 gün öndeydi.şimdilik 21+4günlük olduk doktorda hesap yapınca öyle çıktı herşey normal gelişimide iyi dedi çok şükür ama ultrasondan bakınca 23+4 dedi.sonradan böyle bişey yaşayan varmı.
Eceveannesi nisam45 o kilo alakalı benimde öyle idi 34 haftamdayim sadece bı hafta önde kaoaniyor aradaki fark ama korkma cnm.bebis iri azcik sadece 4 hftaya geçerse iyi deilmis
rabiaa_ nisam45 Bende aynı durumu yaşıyorum 32 haftalik olduk hep 2 hafta onde çıkıyor bebeğim seker sonucu normal çıktı doktorum bana makarna bulgur tarzi yeme meyveyide azalt yoksa normal dogumda sıkıntı yaşarsın dedi
mucizelerininannesi nisam45 arada 2 hafta fark var gelişim ileride olması güzel ama iri bebek olma durumu riskli yerinde olsam şeker testi yaptirirdim mutlaka
nisam45 mucizelerininannesi evet doktor dedi bebk iri kilolu fılan ama şeker testı için bişey demedi.pazartesi tahlıl sonuçları için gidecem sorarım inş.
Rahmeli58 Elisakerem sen yaptirdinmi yada yaptiran varmi bendede aynisi oldu neredeyse 2 hafta buyuk gozukuyo ve doktor seker yuklemesi yapilacak dedi ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda 😓
nisam45 Elisakerem ben hiç kilo alamıyorum ama hamıle kalınca 5 kılo verdim şimdiye kadar 2 3 kılo almışım almamısım
Rahmeli58 Elisakerem cevaplarin icin tesekkur ederim 21. Haftadayim 24 den sonra yapiliyo sanirim hayirlisi bakalim😘
Sueda29 nisam45 cnm bende senin durumundym şeker yüklemesi için randevu verdi doktrm 6 şubata..aslnda şeker yüklemesi düşünmüodm ama doktrm hiç sormadı bile yaptrcaksn dedi.
Sueda29 nisam45 bn çok meyve yiyorum meyve bemni rahatlatıo.yemek yemesem aklıma bile gelmio yemek.ama meyveye dayanamıyorum şeker tatlı ekmek tuz bunları da fazla tüketmiorm..bende hızlı kilo aldım ocean mummy diye bi takviye kullanıorm o mu yaptı böyle anlayamadm.