Papatyam2017 benimde ilk kizimda oyle oldu 6 aya kadar hersey iyiydi sonra bi gun acayip dondu durdu karnimda burka burka oynadi resmen biseyden kaciyorcasina snra hareketler durdu ama 4 cu duzeye gittigimde doktor bana kalbe giden damarlarim biri tikali corasprin falam versin doktorun dedi salak doktorum gerek yok dedi sepet yapti aradan 1 hafta gecti oynamiyor diye gittim benim doktor yoktu baskasina baktirdim sitres yaptiysan naz yapiyor dedi meger ozaman kalbi durali 2 gun olmus sonra ertesi gun sabah uyandim esime dedimki bisey diyimmi bebegim oldu bence dedim sacmalama nerden cikardin dedi oyle hissettim dedim git bi daha dedi gittim gel gel evhamli dunde gelmissn ne oldu dedi oynamiyor ne demek ne oldu dedim yat yat dedi salal kadin aklima geldikce deliriyorum yattim bakti ne dese uzgunum ama olmus dedi pay diye bide kal geldi bana resmen ikinci sokuda kalbinde ritim bozuklugu var ben alamam masada kalma ihtimalin var capaya falam git demezmi yani dehsetti resmen ondan sonrakine dis gebelik oldu ve sonra yine kaldm oglum oldu ama basinda clexsan basladik 6 aya kdr sukur saglikli oldu suan yine hmileyim bundada basladi doktor bakalim