Deletedmom291 Anneler doktor bana decavit diye vitamin ilacı yazmıştı sarı bi hap kullanan faydasını gören varmı acaba lütfenn yardımcı olunn🙏🙏
Cokmucokbilmisimne Deletedmom291 bende decavit kullandım hem folik asit hemde tüm vitaminler var içerisinde kan verdiğimde bütün değerlerim iyi çıkmıştı ama felaket iştah açıyor yani benim açtı 😁
Aseldurupp Deletedmom291 cnm ben ilk gebeligimdede çok kullandım suandada doğuma kdr kullanicam halsizlik yorgunluk hepsine iyi geliyo
Deletedmom291 Aseldurupp çok teşekkür ederim canımm ya bebeğe iyi geliyo dediler bana ama doğrumu acaba
Momdilay Deletedmom291 ben sen kullandım çok iyi ama kilo almıştım baya kilo aldırıyo diyolar haklılık var sanki🤔
Filiz_Gulsah7 Deletedmom291 bana devlet hastanesindeki doktorum veri ozelde de bi muayne olmaya gittigim de gebelik olani vermemisler deyip degistirdi ilaclari mi
Gzd_ Deletedmom291 doktorun verdiyse mecubur kullanıcaksın fakat bende mide bulantısı yaptı ve doktorum kan ilacı kullanıyorsan buna gerek yok dedi ve bende dehşet kilo artışı yaptı decaviti bırakınca kilo alımım normale döndü
1234567891011 Kan hapı ferro sanol , decavit bır de balık yagı hapı yutuyorum doktorum dogum yapana kadar kullanacaksın dedı
Gigy Demir depom düşük benim de kullanıyorum,için de folik asitte barındırıyor,tabi ki faydası var ,ayrı bi enerji veriyor bana 🙈
NisaMomy Deletedmom291 banada verdi 14. Haftada 18+5 oldum ve rahim damarlarımdan biri eksikti yediklerime dikkat ettim ve dün kontrole gittiğimde damarım oluşmuştu tekrardan, ve bebiş 230 gramdı. İlaca gelince ben kullanmadım yutamıyorum ve midemi bulandırıyor diye.