zengooo Kizlar 200 mg progestan alıyorum vajinal sabah 2 akşam 2 vajinadan almama rağmen mide bulantısı yaparmi?
Cokmucokbilmisimne zengooo bende sabah akşam alıyordum artık akşama düştü vajinadan alınca mide bulantısı yapmaz demişti doktorum bana hiç yapmadı inş mide bulantın geçer
Salcali zengooo bende vajinadan alıyorum bulantı yapmıyor. Kaşıntı yapiyo ben de. Ama ağızdan alınca acayip mide bulantısı baş dönmesi senin dap biraz fazlaymış bi doktora sor canım yine de
zengooo Salcali anamm aradığım yorum canım 😂kasintidan oluyom kültür aldılar vajinadan bişi cikmadi şükür ama nasıl kaşıntı var.su içiyorum bol bol .ben bide estrofemi vajinadan alıyorum.
Salcali zengooo estrofami Ne? Ya alttan herhangi bir ilaç alınca kaşıntı yapiyo mutlaka bana doktor kremleri de kullanmak çok önermiyorum dedi sürekli kullanınca ise yaramıyormuş ben de çok zor durumda kalınca suruyom
Rojdaaaaa zengooo valla ben de pek bir etki yapmadı birde günde 3 kez kullanıyordum 200 mg çok etkili ama ben ignesinide kullandım
Salcali zengooo evet vajinadan alınca normal dedi yarısı çıkıyor zaten bazen ilaçta kullanıyorum bazen de sirkeli su ama geçici çözümler genelde hep bi kaşıntı oluyo