Aynur12 Kızlar 28 +6 yiz ben 70 den 78 kilo oldum ya 80 desem iyi çok kilo aldım bisey yedigimde yok ama 😔 siz kaç kilo aldınız?
Giz89 Aynur12 ben 96 kiloyla hamile kaldım 99.900 gramla noktalıyorum 5 gün kaldı doğumuma 37 haftalığız 🙈😂😂
Saadetozd Aynur12 bende olabildiğince dikkat etmiştim ama 6.aydan 7.aya 10 kilo aldığımı görünce saldım gitti 😂 yapı meselesi sanırım kimisi hiç dikkat etmesede almıyo kimisi dikkat etsede alıyo çok takılmamak lazım illaki verilir
Aynur12 pyymamm iyide inşallah daha fazla almam alırmıyım acaba bilmiyorumda o kadarda yemiyorum anlamadim 😊
pyymamm Aynur12 gebelik şekeri var mı peki bakıldı mı ? İlerisi için dikkat edin bende yakında tartılmadım gerci sizle haftamz yakın aslında 🙈😂 ben noldum bilmem
KadriyeSlp Aynur12 Evet ama alınıyor ya bünyeyle alakalı sanırım. Bebekler sağlıklı olsunda gerisi hallolur 🥰
Elda Hiç gereksiz kasma 3-5 kiloyla doğurdum diyenlere de hiç bakma. 12-18 kilo arası en sağlıklısı emin ol. Önemli olan sağ sağlim dünyaya gelsinler🤲🏻
Ayse-gul Giz89 bende 92 yle hamile kaldım nasıl başardın yazamisin 10+3 iki kiloya yakın almisim 😢 benimki tedaviyle oldu kortizon kullaniyorm hala bide ikizler
Ahsenn031013 Giz89 ben şooook 😍😍 kız sen naptın 😀 hemen ne uyguladın hepsini yaz 😎 valla hayran kaldım ama bebeğimiz için sıkıntı yok dimi
elifnurdeniz Momof2child ben ilk 5 ay hiç kilo almadım 5. aydan sonra bir kilo almaya başlıyorsun anlatamam 😂 her hafta 1 kilo alacaksın o yüzden ilk aylar almamaya çalış
Aynur12 Saadetozd bencede dediğin gibi gerçekten iştahım yok bisey de yemiyorum yani yapicak bisey yok 😊
Merveee6 bulutsmomm bende 65 le kaldım su an 63 üm ama daha 10. Hafta ama kilo almaya çok müsait yapım
MelikeAkin Crn91 zayif hamile kaldiysan eger doktorlar normal diyor cnm cunku zayiflardada 6 aydan sonra duruyor kilo alma ayda 1 yada 2 en faa oluyor ilk zamanlar bunye hizli aliyor