Ahuzd Buse91 Benim doktorum boyama,boyarsan diplere değdirme dedi, bende kına aldım onu yaşıyorum, kuaförün biri de “Buda hint kınası oda kimyasal sayılır “ dedi 🤷🏽♀️
Dilekaydin Buse91 canim organik boya denmesine bakma. Sence kimyasal kullanılmadan yapılan birşey varmi yediğimiz yiyecekte bile varken boya da nasil olmasin. Ben ce organik ve normal boyayı ayiran Tek fark içinde kullanılan bir iki kimyasal madde farkidir. Ikiside zararlı kesinlikle . Ama karşı degilim tabiki bende boyayacak ama normal boyayla ombre yaptırmayı düşünüyorum
Merbe61 Buse91 eczanelerde satılan organik boyaları doktorlar 3aydan sonra tavsiye edebiliyor ama boya riskli bir sey mutlaka ıcınde kimyasal cok az bile olsa katkı maddesi olabiliyor kar zarar hesabı yap istersen ben goze ağlamazdım sanırım
Buse91 Ahuzd benim doktorum 16.haftadan sonra organikle boyayabilirsin dedi boyanın 20 dk durması şartıyla. Amonyaksız doğala yakın bi boya arıyorum bende🤷♀️
Buse91 Dilekaydin normalle organiği ayıran en önemli madde amonyak bende o yüzden amonyak olmayan boya bulmaya çalışıyorum😕 sarı saçlıyım normalde benim doktorumda kesinlikle ombre röfle gibi şeylere çok karşı o yüzden 1 seferliğine kendi rengime boyamayı düşünüyorum🤷♀️
Mekamu Ben tamamen bitkisel olan bir boya olduğunu düşünmüyorum. Ama özellikle bol yağ içerenlerle boyuyorum. İlk 3 ay boyamadım sadece. Ama şimdi boyuyorum koku rahatsız ettiği için çabuk yıkıyorum. Ama çok fazla beyaz saçım var mecburum.
Buse91 Mekamu aynen bende düşünmüyorum tamamen doğal olduğunu mutlaka oluyor kimyasal. Hangi marka boya kullanıyorsunuz?
Erenveannesi Bende tutmadı ya çok marka denedim de saçlarımdan kaynaklanıyor da olabilir. Saçlarınız ince telli ve açık renkliyse daha çok tutar diye düşünüyorum 😊 en iyisi gratisten aldığımdı marka hatırlamıyorum 😊
Buse91 Merbe61 doktorum boyanın kanıtlanmış herhangi bir zararının olmadığını söyledi. O yüzden 1 sefere mahsus boyamayı düşünüyorum. Elimizdeki telefonlar kullandığımız makyaj malzemeleri parfümler şampuanlar bunların hepsi daha büyük zarar belki bilemiyoruz🤷♀️ Teşekkür ederim🙏